Nusaybin-Akarsu Otobüs Seferleri Başladı

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Nusaybin ile Akarsu Kırsal Mahallesi arasında toplu ulaşım araçları ile otobüs seferleri başlattı.

KIZILTEPE İLÇESİNDE KALDIRIM VE CADDELERDE ONARIM VE YENİLEME ÇALIŞMASI

Mardin Büyükşehir Belediyesi, kaldırım ve sokakları yenileme çalışması başlattı.

YENİŞEHİR ZİRAAT ODASI'NDA YENİDEN SADİ AKTAŞ DÖNEMİ

Bugün Yenişehir Ziraat Odası Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen Olağanüstü Kongrede meclis üyelerinin oy birliğiyle Başkanlığa Sadi Aktaş seçildi.

Gazzeli Akademisyen Dr. Shaima Gazze’de Yaşanan zulmü Anlattı

MAÜ Öğrenci Topluluklarının Özgürlük İçin Ribat Çadırında başlattıkları Direniş Oturumlarının ilk konuğu Gazzeli Akademisyen Dr. Shaima Abu Shaaban oldu.

9 İLDE DEAŞ OPERASYONU; 30 ŞÜPHELİ YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik Bozdoğan-35 operasyonunda 30 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

TÜRKİYE’DE HER 13 KİŞİDEN BİRİ ASTIM HASTASI!

Bayındır İçerenköy Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Muharrem Tokmak, Astım Günü kapsamında astım hastalığı ve tedavisi hakkında detaylı bilgi verdi.

Mardin'de sezonun ilk arpa hasadı yapıldı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin önde gelen hububat merkezlerinden Mardin'de arpa hasadına başlandı.

HÜSNÜ AKTAŞ 31 MART YEREL SEÇİMLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Yazar Hüsnü Aktaş Misak Dergisi Mayıs sayısında, “Belediye Seçimleri, Cumhur İttifakının Zaafları ve Siyasi Ahlak” başlıklı bir makale kaleme aldı.

Mamak Belediyesi Sosyal Belediyecilik İçin Kolları Sıvadı

Mamak Belediyesi Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısının üçüncü oturumu, Başkan Vekili Erdoğan Doğan başkanlığında gerçekleşti.

SİGARAYA DA ZAM GELDİ

Sigara gruplarına peş peşe zamlar gelmeye devam ediyor. Geçen ay 7 ile 9 lira arasında zamlanan sigaralara, bu ay da 4 liralık bir zam daha yapıldı.

BAHAR AYLARINDA ASTIM TETİKLENİYOR!

Astım tüm yaş gruplarında görülen en yaygın kronik hastalıklardan biri. Dünya genelinde 300 milyonun, ülkemizde de 7 milyonun üzerinde astım hastası olduğu belirtiliyor.

Beyin-Damar Hastalıkları Epilepsiye Neden Olabilir

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Nöroloji bölümünden Uzman. Dr. Özlem Çakır Epilepsi belirtilerine dikkat çekti.

MAR-DAD YÖNETİM KURULU GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinin kongresinin tamamlanmasının ardından Yönetim Kurulu toplanarak görev bölümü gerçekleştirildi.

Eş Başkanlar Kızıltepe Belediyesi Garaj Amirliği ve Serası Ziyaret Etti

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri haftanın ilk mesaisini Kızıltepe Belediyesine bağlı birimleri ziyaret ederek başladı. İlk ziyaret Belediyeye bağlı olan Garaj Amirliği old

İngiltere İstanbul Başkonsolosu Poleo Mardin Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Türk, İngiltere İstanbul Başkonsolosu Kenan Poleo’yu ağırladı.