ZİYNET SALİ’DEN MABEL MATİZ İMZALI YENİ ŞARKI
Türkçe pop müziğin güçlü ve zarif sesi Ziynet Sali, kariyerinde bir kilometre taşı daha eklemeye hazırlanıyor.
Türkçe pop müziğin güçlü ve zarif sesi Ziynet Sali, kariyerinde bir kilometre taşı daha eklemeye hazırlanıyor. Müzik dünyasında yıllardır hit şarkılarla adından söz ettiren Sali, şimdi de Mabel Matiz imzalı yeni bir şarkıyla dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar ‘Kalbim Tatilde’, ‘Bana da Söyle’, ‘Ağlar mıyım? Ağlamam’ gibi şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran sanatçı, yeni çalışmasıyla da yine listelerin zirvesini zorlayacak.
Ziynet Sali’nin her şarkısında aşıkların diline dolanan duygusal sözler ve aşk teması yeni parçasında da güçlü bir şekilde kendini gösteriyor. Bu defa Mabel Matiz’in söz ve müziğini üstlendiği şarkıda, iki önemli ismin güç birliği dikkat çekiyor. Sali’nin etkileyici yorumu ve Matiz’in eşsiz müzikal dokunuşları bir araya gelerek dinleyicileri derinden etkilemeye hazırlanıyor.
Mabel Matiz’in her detayıyla yakından ilgilendiği şarkının prodüksiyonunu da üstlenmesi, bu çalışmanın müzikal kalitesini bir üst seviyeye taşıyor. Stüdyoda yoğun bir tempoyla hazırlanan yeni şarkı, müzikseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Ziynet Sali henüz şarkının adını çıkış tarihini açıklamadığı için bu yeni hit gizemini koruyor. Sali dinleyicilerinin merak katsayısı ise her gün biraz daha yükseliyor!
ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ
-
1
DOĞAN BEKİN ÇOCUK ADALET SİTEMİNDE YAŞANAN SORUNLARI TBMM'YE TAŞIDI
-
2
TIP ÖĞRENCİSİ BERKAY’IN ADI ATA ÇİFTLİĞİ’NDE YAŞAYACAK
-
3
MOTO KURYELER ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
-
4
ANKARA BÜYÜKŞEHİR KIRSALDAKİ ÜRETİCİYE CAN SUYU OLACAK
-
5
Bora Erkmen’in "Kronos Bilgeliği", Ceres Yayınları etiketiyle Yayınlandı
-
6
Ünlü Oyuncu Didem Balçın, Yazar Zeynep Kesler Özdoğan’ı Yalnız Bırakmadı
-
7
Mardin'de İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrenciler Ödüllerini Aldı
-
8
Mardin'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü Dolayısıyla Mevlit Programı Düzenlendi
-
9
MARDİN'İN MİDYAT İLÇESİNDE 2 MİLYAR 600 BİN LİRALIK TOPLI AÇILIŞ TÖRENİ
-
10
Mardin TSO, sigorta sektörü temsilcilerini iftar programında buluşturdu
-
11
CHP NİLÜFER'DEN 2500 KİŞİLİK SOKAK İFTARI
-
BIST 100
16089,34%0,84
-
DOLAR
44,20% 0,08
-
EURO
50,94% 0,15
-
GRAM ALTIN
7116,29% 0,11
-
Ç. ALTIN
11521,49% -0,11



