Zamansız’ın ilk teklisi “Ölüyor Düşünmekten” tüm dijital platformlarda yayında !

Sözü ve müziği grubun vokali Burak Kurt’a , düzenlemesi Zamansız grubuna ait olan şarkının kaydı, mix ve masteringi Burak Kurt tarafından kendi ev stüdyosu Böcek Records’ta tamamlanmıştır.

Magazin 19.08.2021 00:48:00 0
Zamansız’ın ilk teklisi “Ölüyor Düşünmekten” tüm dijital platformlarda yayında !

Sözü ve müziği grubun vokali Burak Kurt’a , düzenlemesi  Zamansız grubuna ait olan şarkının kaydı, mix ve masteringi Burak Kurt tarafından kendi ev stüdyosu Böcek Records’ta tamamlanmıştır.

 

Groovy davulları ve basları , parçaya ruh katan gitarları, nostaljik bir hava yaratan organ klavyeleri, sözleriyle insanı derin düşüncelere sürükleyip, ani yükselişleriyle hayatın durağanlığından uzaklaştıran dinamik vokalleriyle hayatın akışındaki zorlukları sorgulatan alternatif rock türünde bağımsız bir parçadır. 

 

Zamansız grubu, müzik hayatına 2017 yılında grubun vokali Burak Kurt’un müzik yapmak amacıyla kendi müzik zevkine uygun müzisyen arayışıyla başladı. İlk üyeleri; vokalde Burak Kurt, gitarda Batuhan Kahya ve davulda Furkan Çevik’ten oluşan grubun, o zamanki ismi Eksik’ti.  Birlikte aldıkları sahnelerden sonra 2018 yazında grup dağıldı. 2018 sonbaharında grubun vokali Burak Kurt, grubun müzik hayatına geri dönmesi amacıyla tekrardan müzisyen arayışına girdi. Bunun sonucunda grup davulda Barbaros, gitarda Berk Akyıldız, bass Gitarda Veli Can Tarıkcı, vokalde Burak Kurt olarak tekrar çalışmalara başladı. Geçen zaman içerisinde Veli Can’ın gruptan ayrılmasıyla bass gitarda Sinan Hamarat gruba dahil oldu. Grup bu haliyle aldığı sahnelerin ardından 2019 yılının sonbaharında Deniz Arhat Demir’i lead gitarist olarak bünyesine dahil etti. Eksik ismiyle grup, pandemiye kadar birçok sahne aldı. Pandemi sürecinin getirdiği zorlukların ardından grup, bir yenilenme sürecine girdi ve Zamansız ismiyle davulda Barbaros, bass gitarda Sinan Hamarat, vokalde Burak Kurt ile, müzik hayatına kendi parçalarıyla, profesyonel olarak devam etmeye karar verdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71