Yüz Temizleme Jeli

Sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmadan önce temiz bir cilde sahip olmamız gerekir. Bunun yanı sıra hassas veya alerjik bir cilde sahip olmak cildinizi tahriş edecek nedenlere sebep olabilir

Tanıtım Yazısı 6.12.2021 16:54:00 0
Yüz Temizleme Jeli

Yüz Temizleme Jeli

 

Sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmadan önce temiz bir cilde sahip olmamız gerekir. Bunun yanı sıra hassas veya alerjik bir cilde sahip olmak cildinizi tahriş edecek nedenlere sebep olabilir. Bu yüzden cildinize en uygun ürünler kullanmanız da fayda var. Seçtiğimiz ürünlerin içeriğini en iyi şekilde araştırmak gerekir. Genel de sabahları kullanılır. Fakat dilerseniz duş alırken de kullanarak yüzünüzde birikmiş kirlerden arındırabilirsiniz. Makyaj kalıntılarımızdan ve ölü hücrelerimizden kurtulmak için yüz temizleme jeli kullanmak daha canlı bir yüze sahip olmamızı sağlayacaktır. Böylelikle cildiniz daha sağlıklı ve yumuşak bir hale gelecektir.

Yüz Temizleme Jelleri Nasıl Kullanılmalıdır?

Öncelikle cilt tipimize en uygun temizleme jelini seçmemiz gerekir. Ilık bir su ile cildimizi ıslatarak az bir miktarda yetecek kadar avucumuzun içine sıkarak dairesel hareketlerle masaj yaparak nazikçe uygulamalısınız. Daha sonra 5 dakikalık bir süre içinde yüzünüzü durulamanız gerekir. Doğal bir nemlendirici ile cildinizi nemlendirerek yüzünüzdeki nem oranını dengelemelisiniz.

Yüz temizleme jeli kullanırken göz temasından kaçınmalısınız. En fazla gün için de 2 defa kullanmanız yeterli olacaktır. Cildinize canlılık katacak ve kusursuz bir görünüm sağlayacak en uygun yüz temizleme jellerine sahip olabilmek için https://www.dermokilshop.com/yuz-temizleme sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


Anahtar Kelimeler: Temizleme
18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00