YURT AY DER`DEN ANLAMLI ETKİNLİK

Yetistime Yurtlarindan Ayrilanlar Kultur Ve Dayanisma Dernegi(YURT AY DER) tarafından Ankara`da düzenlenen etkinlikte Gölbaşı Çocuk evinde kalan çocuklarla Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdi.Gençler daha sonra birlikte yemek yiyerek,Türkü dinledi.

Gündem 13.06.2019 11:57:12 0
YURT AY DER`DEN ANLAMLI ETKİNLİK

Yetistime Yurtlarindan Ayrilanlar Kultur Ve Dayanisma Dernegi(YURT AY DER) tarafından Ankara'da düzenlenen etkinlikte Gölbaşı Çocuk evinde kalan çocuklarla  Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdi.Gençler daha sonra birlikte yemek yiyerek,Türkü dinledi.

 

Gölbaşı Çocuk Evinde kalan gençler Ulu Önder Atatürk'ü ziyaret ederek başlanan etkinlik yemek ve Katre Katre Türkü müzik evinin  düzenlediği Türkü Gecesi   ile sona erdi.

 

Sponsorluğunu Yurt Ay Der Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Ayşe Topbaş 'ın yaptığı Etkinlikte  Gölbaşı çocuk evinde kalan gençler gönüllerince bir gün geçirdi.

 

YURT AY DER Genel Başkanı Kudret Bulut ise Etkinlik ile ilgili olarak Artuklu Haber'e yaptığı açıklamada şunları  söyledi:

 

''Gölbaşı Çocuk evinde kalan çocuklarımızla, Yurt Ay Der Genel Merkezi üyeleri gönül vermiş dostlar ve Çocuklarımızla beraber olduk. Öncelikle Atamızı ziyaret ederek başlanan etkinlik yemek ve Katre Katre Türkü müzik evinin hazırlayıp yeni sahnede muhteşem sunumları ile sona ermiştir.

 

Sponsorluğunu Yurt Ay Der Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı gönül dostu Ayşe Topbaş hanımefendiye ve çocuklarımıza katılımcılara sanatcılara bizleri biraraya getiren tüm gönül dostlarımıza teşekkür ederim.

Çocuklarımız sizin sevginize hoşgörünüze güler yüzünüze hasretler Devlet korumasında barınan "Yetim, Öksüz Kimsesiz ve şehit çocuklarımız" kaldığı kurumlarda ziyaret etmelerinin ibadet olduğunu biliyormusunuz. Vatandaşlarımızın Devlet Korumasında kalan çocuklarımızı sevindirmelerini canı gönülden arzulamaktayım. Devlet Korumasında kalan çocuklarımızı ziyaret edenleri şimdiden tebrik ederim. '' dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,57% 0,27
  • EURO

    34,94% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2445,53% 0,40
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00