YÜKSEL, ORMANCILARIN İFTAR SOFRASINDA...

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, orman yangın söndürme ekiplerinde görevli işçiler ile iftarda buluştu.

Sağlık 4.08.2013 10:05:54 0
YÜKSEL, ORMANCILARIN İFTAR SOFRASINDA...

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel,  orman yangın söndürme ekiplerinde görevli işçiler ile iftarda buluştu. Orman Bölge Müdürlüğü Doğantepe kulesinde görevli orman yangın söndürme ekiplerinde görevli işçiler ile yapılan iftar yemeğine Ankara Vali Yardımcısı Ahmet Şahin Özcan, Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Osman Gürcan, İl Emniyet Müdürü Kadir Ay ve çok sayıda orman yangın söndürme işçisi de katıldı.

                  ...
Orman sevdalılarıyla iftar sofrasında buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yüksel, “Milli servetimiz olan ormanlarımıza gözü gibi bakan, her türlü fedakârlığı yapmaktan çekinmeyen ormancı arkadaşlarımızı sevgiyle kucaklıyorum. Mağfireti ve bereketi bol Ramazan Ayında sizlerle birlikte olmaktan dolayı da büyük mutluluk duydum.” dedi.

                     
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, doğal zenginliklerimiz olan ormanları korumanın herkesin milli görevi olduğunu, dünyanın karşısında tehlike olarak duran iklim bozulmalarının, ormanları tehdit ettiğini söyledi. Bu yüzyılın çevresel en büyük tehdidinin orman yangınları olduğunu belirten Vali Yüksel, “Görevimiz, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmaktır.” şeklinde konuştu.

                      
Doğantepe kulesi yangın söndürme ekiplerinde görevli işçiler, Vali Yüksel’e ormancı yeleği hediye ederek topluca fotoğraf çektirdiler.

                     
Vali Yüksel, iftar programından sonra dönüş yolunda Emek Ankaray Taksi durağına da uğradı ve burada taksicilerle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Vali Yüksel, “Sizler bu şehri temsil eden insanlarsınız, vitrinisiniz, şehre gelen yabancılar ilk olarak sizlerle muhatap oluyor, onların şehirle ilgili ilk sorularına sizler muhatap oluyorsunuz. Bu yüzden Ankara’yı en iyi sizin bilmeniz ve sizin anlatmanızın gerektiğine inanıyorum.” dedi. 

                       
“Asil duyguların sahibi tüm Ankaralı şoförlerimiz bu kent için önemli bir görevi yerine getiriyor ve sorumluluklarını da biliyor” diyen Vali Yüksel, “Ankara’nın tüm hemşehrilerinin ortak akılda buluşması ve elbette Ankara’nın herkes tarafından da fark edilmesi gerektiğini” söyledi.

                         
Vali Yüksel durakta çalışan taksici esnafının sorunlarını ve isteklerini de dikkatle dinleyerek not aldı ve sorunların çözülmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Ankara Valisi Alâaddin Yüksel taksicilerin yaklaşan Ramazan bayramlarını kutladı ve bol kazanç dilekleriyle  duraktan ayrıldı.    


ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19