YÜKLENİCİ FİRMADAN BAŞKAN GÜNEY`E ZİYARET

Kızılcahamam Kirmir Çayı üzerine yapılacak olan Atıksu Arıtma Tesisinin ihalesinin tamamlanması ardından yüklenici firma yetkileri Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney?i makamında ziyaret etti.

Belediye Haberleri 9.12.2016 07:55:49 0
 YÜKLENİCİ FİRMADAN BAŞKAN GÜNEY`E ZİYARET

Kızılcahamam Kirmir Çayı üzerine yapılacak olan Atıksu Arıtma Tesisinin ihalesinin tamamlanması ardından  yüklenici firma yetkileri  Kızılcahamam Belediye Başkanı  Muhittin Güney’i makamında ziyaret etti.

 

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney’in girişimleri sonucunda Ankara Büyükşehir Belediyesi ve İlbank koordinesinde çalışmaları yürütülüp İlbank tarafından ihalesi yapılan Kızılcahamam Kirmir Çayı Atıksu Arıtma Tesisi yapımı yüklenici firma yetkililerinden Ferhat Çıtak ve Nimet Çelik Belediye Başkanı  Muhittin Güney’i makamında ziyaret ederek tesis yapımı çalışmalarına hava şartları elverişli olursa 15 gün içerisinde başlanılacağını açıkladılar.

 

Belediye Başkanı  Muhittin Güney, konuyla ilgili olarak Kızılcahamam’ı ve özellikle köylerini çok yakından ilgilendiren ve yine geçtiğimiz günlerde çözüme kavuşturturulan çöp sorunu gibi çok büyük bir sorunun daha tarihe karışacağını söyledi. Başkan Güney , ayrıca bu önemli çalışmayı yapmanın da kendisine nasip  olmasından  dolayı mutlu olduğunu belirterek İlçeye  desteklerinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Melih Gökçek’e teşekkür etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29