YRP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ DOĞAN BEKİN'DEN 'RAMAZAN BAYRAMI' MESAJI

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Doğan Bekin Ramazan Bayramı dolayısıyla Mesaj yayınladı.

Ankara 9.04.2024 22:36:00 0
YRP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ DOĞAN BEKİN

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Doğan Bekin  Ramazan Bayramı dolayısıyla Mesaj yayınladı. Doğan Bekin mesajında;

 

‘’Her alana sirayet etmiş olan toplumsal bölünmüşlük, barış ve çözüm yollarını ortadan kaldırmaya yönelik fikri ayrışmaların düşünsel düzlemde ortaya çıkardığı etnisite ve mezhep kavgaları, İslam Dünyası’nda ve bölgemizde sürekli olarak yaşanmakta olan siyasi çatlak ve kırılmalar, iç savaşlar, hezeyanlar, belirli amaca yönelik siyasi ittifaklar ve güç devşirmeye yönelik ortaya çıkarılan nifaklar , vekâlet savaşları, dinmek bilmeyen gözyaşları ve toplumumuzu derinden örseleyen med cezirlerin oluşturduğu anaforlar, bizleri büyük ölçüde bir birimizden koparmakta, uzaklaştırmakta ve düşman kamplarına sürüklemektedir.

 

Bütün bu olumsuz ve kaygı verici gelişmelerden önemli dersler çıkararak gerçek anlamda manevi birlik ve beraberlik iklimimizin önemli yapı taşını oluşturan Ramazan Bayramı’nın birleştirici ve kucaklayıcı anlayışını ve anlamını daha iyi anlamamız ve anlatmamız büyük önem ortaya koymaktadır.

 

Bu duygu ve düşünceyle, gerçek bayramların arefesinde barış ve kardeşlik içerisinde bu kanlı coğrafyanın kötü yazgısını değiştirmeye kendilerini vakfetmiş, bize ait olan ‘Barış Medeniyeti’ mefkûresini yeniden inşa yolunda aziz ve necip milletimiz ve tüm İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlar, asûde i hâl içerisinde huzurlu ve mutlu nice bayramlar geçirmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.''Dedi.,

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00