YRP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ DOĞAN BEKİN; 'HİÇ BİR SİYASİ PARTİNİN ARKA BAHÇESİ VE PAYANDASI DEĞİLİZ'

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, "Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi ve payandası değiliz." dedi.

Siyaset 26.03.2024 12:58:00 0
YRP  İSTANBUL MİLLETVEKİLİ  DOĞAN BEKİN;

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, "Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi ve payandası değiliz." dedi.

 

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Bekin, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimlere sayılı günler kalmışken, milletin, partisine yönelik teveccühünün hızlı bir ivme kazandığını söyledi.
 

İktidarın, ekonomi başta olmak üzere her alanda yaşanan başarısızlığının faturasını unutturmak adına seçim öncesi Yeniden Refah Partisini hedef aldığını ve bunun kabul edilebilir olmadığını kaydeden Bekin, partisinin, "kimsenin paçasına tutunarak değil, salt Milli Görüş ilkelerine sımsıkı tutunarak siyaset yaptığını" da belirtti.

 

Siyasette nezaketi önemseyen ve önceleyen bir anlayışla yola çıktıklarını dile getiren Bekin, "Başka siyasi partilerin kazanması veya kaybetmesi üzerine politika yapmıyoruz. Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi ve payandası değiliz." diye konuştu.

 

Yeniden Refah Partili Bekin, Milli Görüş ruhuyla uzun yıllardır seçimlere girdiklerini ve centilmence yarıştıklarını vurgulayarak, "Üyelerimizin güçlüklerle verdiği aidatlarla pankartlarımıza tahammül edemeyen bazı siyasi partiler, pankartlarımızı sökerek partimizin önüne set çekmeye çalışıyor. Pankartlarımızı sökerler ama Milli Görüş ruhunu seçmenin gönlünden söküp atamayacaklar. Bu seçimlerin de sağduyulu olarak tamamlanması ve milletimizin vereceği karara tüm siyasi partilerin saygı göstermesi en büyük beklentimizdir." ifadesini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19