YRP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DOĞAN BEKİN MARDİN`DE YÜKSEK BEDELLİ SU FATURALARINA ACİL ÇÖZÜM GETİRİLMESİNİ İSTEDİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin yaptığı yazılı basın açıklamasında Mardin`de yüksek bedelli su faturalarına acil çözüm getirilmesi konusunda yetkilileri göreve davet etti.

Mardin 18.04.2020 13:26:54 0
YRP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DOĞAN BEKİN MARDİN`DE YÜKSEK BEDELLİ SU FATURALARINA ACİL ÇÖZÜM GETİRİLMESİNİ İSTEDİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin yaptığı yazılı basın açıklamasında Mardin'de yüksek bedelli su faturalarına acil çözüm getirilmesi konusunda yetkilileri göreve davet etti.

 

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

Korona virüsünün tüm dünyayı etkisi altına aldığı bir dönemde tüm sağlık otoritelerinin üzerinde durduğu ana konuların başında hiç şüphesiz hijyen ve ellerin sık sık sabunlu suyla yıkanmasıdır. 


Bu konularda belediyelere büyük görevler düşmektedir. Özellikle gelir düzeyinin oldukça düşük, işsizliğin ve yoksulluğun had safhada olduğu Mardin’de, Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin faturalarına yansımakta olan fahiş su fiyatları can yakmaya devam ediyor.


Mardin Büyükşehir Belediye başkanlığını kayyum olarak vekâleten yürütmekte olan Mardin Valisi Sayın Mustafa Yaman’ın bu konuda daha duyarlı davranmasını ve kronikleşmeye yüz tutan su sorununa kalıcı çözüm ortaya koymasını özellikle vurgulamak istiyoruz.


Türkiye, Covid-19 ile hassas bir dönemden geçerken, Mardinlilerin daha büyük salgın hastalıklarla yüz yüze kalmamaları açısından bu konuda gereğinin bir an önce yerine getirilmesi ve MARSU tarafından düzenlenen yüksek bedelli su faturalarına en acil şekilde çözüm bulunması halkımızın sağlığı açısından büyük önem ifade ettiğini belirtir,  bu konuda gereğinin yapılması için başta Mardin Valisi Sayın Mustafa Yaman olmak üzere tüm yetkilileri sorumluluk almaya davet ediyoruz.''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ

 

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00