Yozgatlılar Arabaşında buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçede hizmet veren sivil toplum kuruluşlarını düzenledikleri programlarda yalnız bırakmıyor. Akgül, Yozgat Esenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen arabaşı programına katıldı.

17.01.2017 10:39:26 0
Yozgatlılar Arabaşında buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçede hizmet veren sivil toplum kuruluşlarını düzenledikleri programlarda yalnız bırakmıyor. Akgül, Yozgat Esenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen arabaşı programına katıldı. Çok sayıda Yozgatlının bir araya geldiği programa Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Yozgat Vali Yardımcısı Duran Eryılmaz, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç katıldı. Programda bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu zamanda bir olmaya beraber olmaya daha çok ihtiyacımız var. İnsanları, hemşerileri bir araya getiren, toplumda bir bağ kuran böyle etkinlikleri önemsiyoruz” dedi. Programda bir konuşma yapan Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, “Hemşerileri bir araya getiren böyle güzel programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Akgül’e teşekkür

 

Programda bir konuşma yapan Esenliler Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir Sıpahi, “Ahde vefanın yaşandığı bu programlarda bir araya geliyoruz. Bu programlar gurbette sıla hasreti çekenleri bir araya getiriyor ve sıla hasretini bir nebze olsun dindiriyor. Gerek bize verdiği desteklerden, gerekse katkılarından dolayı Sayın Mesut Akgül’e teşekkür ederiz” dedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 
 
 

18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00