YOZGAT VALİSİ YAZICI`DAN BAŞKAN AKGÜL`E ZİYARET

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı?yı makamında ağırladı. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Vali Yazıcı?ya Mamak hakkında ayrıntılı bilgi verdi

1.12.2015 11:10:01 0
YOZGAT VALİSİ YAZICI`DAN BAŞKAN AKGÜL`E ZİYARET

 

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı’yı makamında ağırladı. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Vali Yazıcı’ya Mamak hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Geçmişte Mamak’ın gecekondu, cezaevi ve çöplüğüyle anıldığını dile getiren Akgül; “İlçemizde uyguladığımız projelerle bu imaj tamamen silindi. Artık Mamak Başkent’in yükselen yıldızı haline geldi. Özel sektörün yatırım için Mamak’ı tercih ettiği, bir çok büyük projenin ve yatırımın ilçemize geldiğini görüyoruz. Bunda uyguladığımız projelerimizin büyük katkısı bulunuyor. Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projesi dahil Mamak’ta gecekondu sorununu çözüme kavuşturan bu projelerle birlikte Mamak adeta küllerinden yeniden doğuyor” dedi.

Sosyal projeleri de ihmal etmiyoruz

Akgül, Mamak’ta yaşanan değişim ve dönüşümün tek boyutlu olmadığını vurgulayarak; “Kentsel dönüşüm projeleri dışında sosyal dönüşümünde sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için bilgi evleri, gençlik merkezleri, aile merkezleri inşa ediyoruz. Mamak’ta kadınlarımıza, çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik bu projelerin haricinde yine hazırladığımız ve Mamak’ın ilklerinden olan spor yatırımlarıyla sosyal dönüşümü de çok yönlü olarak sürdürüyoruz” dedi. Vali Yazıcı Mamak’ta yaşanan dönüşümün etkileyici olduğunu dile getirdi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 
 
 

19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07