YONCA EVCİMİK`TEN `GENETİK MÜCİZE``AÇIKLAMASI

Yonca Evcimik bazı basın-yayın organlarında Genetik Mücizeyim dediği yönünde çıkan haberlere yönelik açıklama yaparak " Ben genetik bir mucizeyim" söylemi benim üslubum değildir. Bana sorulan sorularda yaş göstermeme hususunda " Sanırım bu aileden gelen

Magazin 1.09.2017 01:51:11 0
YONCA EVCİMİK`TEN `GENETİK MÜCİZE``AÇIKLAMASI

Yonca Evcimik bazı basın-yayın organlarında   Genetik Mücizeyim dediği yönünde çıkan haberlere yönelik açıklama yaparak " Ben genetik bir mucizeyim" söylemi benim üslubum değildir. Bana sorulan sorularda yaş göstermeme hususunda " Sanırım bu aileden gelen bir genetik" cevabını veririm. "Mucizeyimmmm" diyecek kadar kafa sıyırma noktasına henüz gelmedim''Dedi.

 

Yonca Evcimik açıklamasında;

 

''Yakalanmak gibi bir sıkıntım olsa uluorta denize girmem güzeller ;) Albüm için çekilen fotoğraflarımda ( yaz başı çekilmiştir) şu anki kilomdan daha zayıf olduğum doğrudur. Yaz rehavati , ipin ucunu kaçırmalar ile aldım kilo. Canım sağolsun. Kilo bu alınır verilir. Ve ayrıca bazılarının memleket meselesiymiş gibi ünlü insanların görselleri için photoshoplu photoshopsuz karşılaştırmalarına girmesine gerek yok. Tabiki var. Artık üst komşunuzun bile instagrama photoshoplu fotoğraf koyduğu zamanlardayız. Show dünyasının içinde photoshopsuz fotoğraf hemen hemen yok denecek kadar azdır. Şunu artık bir kabullenelim. Son olarak " Ben genetik bir mucizeyim" söylemi benim üslubum değildir. Bana sorulan sorularda yaş göstermeme hususunda " Sanırım bu aileden gelen bir genetik" cevabını veririm. "Mucizeyimmmm" diyecek kadar kafa sıyırma noktasına henüz gelmedim.'' Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00