YILIN İLK KAYMAKAMLAR TOPLANTISI VALİ DEMİRTAŞ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, ilçe kaymakamlarıyla bir araya gelerek İlçelerin sorunları, ihtiyaçları, yatırımları ve ilçelerde gerçekleştirilen kamu hizmetlerini değerlendirdi.

Mardin 24.01.2021 13:48:00 0
YILIN İLK KAYMAKAMLAR TOPLANTISI VALİ DEMİRTAŞ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mardin Valisi  Mahmut Demirtaş, ilçe kaymakamlarıyla bir araya gelerek İlçelerin sorunları, ihtiyaçları, yatırımları ve ilçelerde gerçekleştirilen kamu hizmetlerini değerlendirdi.

 

Valilik Dara toplantı salonunda yapılan toplantıya, Vali yardımcıları ve 10 ilçenin kaymakamları katıldı.

Vali Demirtaş, Kaymakamlardan başta koronavirüs tedbirleri ile denetimleri olmak üzere,  ilçelerin genel durumu, yapılan yatırımlar, yürütülen hizmetler ve kış şartları hazırlıkları ile ilgili bilgiler aldı.

 

Kaymakamlardan, vatandaşların huzuruna ve refahına yönelik sunulan hizmetlerin takip edilmesi konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini isteyen Vali Demirtaş, “Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte özellikle kontrol ve denetimler sıklaştırılmalı. Mevsim şartlarına bağlı olarak vatandaşlarımızın yaşayabileceği her türlü olumsuzluğa karşı sürekli olarak ilgili kurum ve kuruluşlarla koordine içerisinde olmalıyız. Kar yağışının etkili olmasıyla birlikte vatandaşlarımızın ulaşımda herhangi bir sorun yaşamaması için özellikle yolların açık tutulması amacıyla her türlü tedbiri almalıyız. Koronavirüs ile mücadele de elde ettiğimizi başarının sekteye uğramaması için denetimlerimizi aralıksız olarak sürdürmeliyiz. Vatandaşlarımızın sağlığı için koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan tüm kararları büyük bir titizlikle uygulamaya devam etmeliyiz.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00