YILDIZ VE KILIÇ MARDİN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Mardin'de bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nu ziyaret etti.Başkan Ayanoğlu misafirlerini kapıda karşıladı.Bakan

Polisiye Haberler 26.07.2013 06:57:21 0
YILDIZ VE KILIÇ MARDİN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
2 Bakan`dan Mardin`e Belediyesine ziyaret.Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Mardin’de bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nu ziyaret etti.Başkan Ayanoğlu misafirlerini kapıda karşıladı.Bakan Yıldız ile Bakan Kılıç belediye şeref defterini imzaladı.

Bakanların ziyaretine AK Parti Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey, Abdurrahim Akdağ, MardinValisi Ahmet Cengiz ile AK Parti İl Başkanı İbrahim Fide de eşlik etti. 

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Bakanlar Taner Yıldız ve Suat Kılıç ile beraberindeki heyete, 4 yıllık belediyecilik faaliyetini anlatan bir sunum yaptı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç`a ziyaret anısına telkari gümüş işlemeciliğinin güzel örneği olan birer kalemlik hediye etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Daha sonra Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkullubey`in Kayınvalidesinin Evini Ziyaret ederek elini öptü.

Ziyaretin Ardından Bakanlar Yıldız ve Kılıç ile beraberindekiler, Mardin Belediyesi tarafından Karayolları Parkında  vatandaşlara verilen iftar yemeğine katılarak vatandaşlarla birlikte oruçlarını açtı.
Mardin`de Sahura kadar kalan Bakanlar  Ulucami`de Teravih namazlarını kıldıktan sonra,Mardin Milletvekilleri,Gönül Bekin Şahkullubey ve Abdurrahim Akdağ ile birlikte Esnaf ile buluşarak vatandaşlarla sohbet etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04