YİĞİT MOTOR?DAN SES GETİREN AÇILIŞ

Yiğit Motors, Avrupa?nın en büyük otomotiv yaşam merkezi Otonomi ailesindeki yerini aldı. Görkemli bir açılışla hizmete giren Yiğit Motors, Ankara ve İstanbul iş dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi.

23.05.2016 10:52:04 0
YİĞİT MOTOR?DAN SES GETİREN AÇILIŞ

Yiğit Motors, Avrupa’nın en büyük otomotiv yaşam merkezi Otonomi ailesindeki yerini aldı. Görkemli bir açılışla hizmete giren Yiğit Motors, Ankara ve İstanbul iş dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi.

İkinci el araç ticaretinin adresi Otonomi, büyük yankı uyandıran bir açılışa ev sahipliği yaptı. Avrupa’nın en büyük otomotiv yaşam merkezi Otonomi ailesine geçtiğimiz günlerde Yiğit Motors da eklendi. İşletmeciliğini Özkan Toraman’ın üstlendiği Yiğit Motors’un açılışı İstanbul ve Ankara iş dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi. Görkemli açılışta, Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Bakan Danışmanı Selahattin Toraman, ünlü iş adamları Metin Özdemir, Şahin Turgut, Serkan Akbaba, Tugay Gemalmaz, Levent Çiçek, Nafiz Soybaş ve Ercan Şahin’in yanı sıra çok sayıda davetli yer aldı.

OTONOMİ’DE HERKESE YER VAR

Esenboğa Yolu Akyurt Kavşağı’nda 375 bin metrekarelik bir alanda kurulan Otonomi’de 2’nci el araçlar için 551 showroom ve sıfır araçlar için 10 oto plaza bulunuyor. Ayrıca 13 işyerinden oluşan bir teknik servis bölümü, meydan ticarethane ve ofislerinden oluşan 28 işyeri, 48 ofis, akaryakıt istasyonu ve bir de beş yıldızlı otel yer alıyor. Günlük 11 bin ziyaretçi ağırlayabilen Otonomi’ye günde 9 bin araç giriş çıkış yapabiliyor. Aynı anda 12 bin aracın sergilenebildiği Otonomi’de sıfır ya da 2’nci el araç almak isteyenler, aradığı her model aracı bir arada bulabiliyor. Yerleşke içinde ayrıca yedek parça, otomobil camı, akü satan işyerleri, tamir bakım servisler, bir ekspertiz merkezi, test sürüş alanı, bir fotoğraflama merkezi ve flo kiralama hizmetleri de var. Kafe ve restoran, banka, noter ve trafik tescil bürosu ve kuru temizlemeden kırtasiyeye, camiden AVM’ye diğer tüm hizmet birimlerinin yer aldığı Otonomi, tam anlamıyla bir ‘Otomotiv Yaşam Merkezi’ olarak tanımlanıyor. 

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00