YEŞİLLİ İLÇESİNDE YATILI KIZ KUR?AN KURSUNUN .TEMELİ DUA İLE ATILDI

Mardin`in Yeşilli ilçesinde Hayra uzanan gönül erleri ilk yatılı kuran kursunun temel atma töreninde buluştu.

Mardin 8.11.2016 11:59:22 0
YEŞİLLİ  İLÇESİNDE  YATILI KIZ KUR?AN KURSUNUN .TEMELİ  DUA İLE  ATILDI

Mardin'in Yeşilli ilçesinde Hayra uzanan gönül erleri  ilk yatılı kuran kursunun temel atma töreninde buluştu.

 

Yeşilli ilçemizin ilk yatılı kuran kursu olma özelliğini taşıyan yeşilli yatılı kız kuran kursu inşaatının temel atma töreni dualarla gerçekleştirildi.

 

Temel atma törenine Yeşilli ilçe kaymakamı Elif Canan TUNCER ERSÖZ Yeşilli ilçe Belediye Başkanı  Hayrettin DEMİR İnşaatın banisi Hayırsever H. Zeki SAMAR araziyi Hibe eden( H .Şahabbettin ve İsmail ) ALP aile mensupları Yeşilli  ilçe müftüsü ve Müftülük personelinin  yanı sıra  Yeşilili vatandaşların yoğun katılımıyla yapılan dua ve kurban kesimi eşliğinde temele ilk beton  atıldı.

 

İlçe müftüsünün konuşmasının ardından  yaptığı duadan  sonra Yeşilli Belediye Başkanı : Hayrettin DEMİR Yaptığı konuşmada : bu manevi yüklü hayır işinin temel atma merasiminde bulunmanın mutluğunu yaşarken hayra sebep olan gerek arsa sahiplerinin ve gerekse inşaatı üstlenecek olan değerli büyüğümüze sonsuz teşekkürlerini illetti.

 

Bu tür eserler kazandırılması konusunda ilçe  halkından daha fazla ilgi ve destek bekliyoruz hayırlı nesiller yetiştirme yollunda her şeyi devletten beklemek mantığı yanlıştır . bu tür eserlerin ilçemize kazandırılması adına kurum ve belediye olarak her zaman destek ve öncü olduk olmayada devam edeceğiz herkese teşekkür ederim ALLAH emeği ve sebep olanlardan razı olsun.

 

İlçe kaymakamı  Elif Canan TUNCER ERSÖZ  de yaptığı kısa konuşmasında hayır sahiblerine teşekkür etti bu tür yatırımların ilçemize kazdırlmasının mutlu ve güzel bir hayır haraketi olarak değerlendirdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN /YEŞİLLİ
 


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10173,4%1,17
  • DOLAR

    32,27% 0,04
  • EURO

    34,91% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2445,99% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00