YEŞİLLİ BELEDİYESİNDEN KENTSEL DÖNÜŞÜM TOPLANTISI

Mardin`in Yeşilli ilçesinde Kentsel dönüşüm başlatılacak Gül ve Tepebaşı mahalleleri sakinleri Belediye binasında bir-araya gelerek kentsel dönüşüm ile ilgili yürütülen çalışmalar konuşuldu.

Mardin 27.11.2016 15:00:21 0
YEŞİLLİ BELEDİYESİNDEN  KENTSEL DÖNÜŞÜM TOPLANTISI

Mardin'in Yeşilli ilçesinde Yeşilli  Kentsel dönüşüm başlatılacak Gül ve Tepebaşı mahalleleri sakinleri Belediye  binasında bir-araya gelerek kentsel dönüşüm  ile ilgili  yürütülen  çalışmalar konuşuldu.

 

Kentsel Dönüşümün konuşulduğu toplantıda  bir konuşma yapan Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir   :  Gül ve Tepebaşı mahallelerinde evleri yıkılacak  vatandaşlarıa yeni ev inşa edileceğini ve asla mağdur edilmeyeceklerini  belirterek,İnşaat bitene kadar   evi yıkılan vatandaşlara kira yardımı yapılacağını  da dile getirdi .

 

Kentsel Dönüşüm nedeniyle gerçekleştirilecek Yıkımla ilgili bilgiler veren  başkan Demir,kentsel dönüşüm projesi kapsamında krokiye alınmış ve hedeflenen binaların yakında yıkımına başlanacağını ve eski Yeşilli'den yeni Yeşilliye  doğru hızlı bir Dönüşümün  yaşanacağını belirterek,yepyeni modern bir şehrin yapısını oluşturacaklarını katılımcılara anlattı.


Kentsel Dönüşüm projesi dışında aynı zamanda ilçede yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında vatandaşlara bilgi sunan Başkan Demir, Yeşilli ilçesinin çehresini değiştirecek Kentsel Dönüşüm projesine herkesin destek vermesini istedi. 
 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/YEŞİLLİ


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82