YEŞİLLİ BELEDİYESİ İLE VATANDAŞ BULUŞMASI DEVAM EDİYOR

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir`in vatandaş ile buluşma maratonu devam ediyor.

Mardin 30.06.2017 07:43:45 0
YEŞİLLİ BELEDİYESİ  İLE  VATANDAŞ BULUŞMASI DEVAM EDİYOR

 Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir'in vatandaş ile buluşma maratonu devam ediyor.

Başkan Hayrettin Demir tarafından ilki 28 Haziran tarihinde düzenlenen ve Belediye çalışmaları hakkında Yeşilli halkına bilgi vermek ve ilçede ki sorun ve sıkıntıları yapılan ve yapılacaklar  hakkında vatandaşlara bilgi verip anlattılan toplantı maratonunun ikincisi dün akşam Belediye  binasında gerçekleştirildi.

 

Yeşillili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir  Toki Kayıtları, Sanayi Sitesi, Kentsel Dönüşüm, Tır Parkı, Yer altı kanalizasyon yağmur suyu ve içme suyu projeleri hakkında vatandaşlara  bilgi verdi.

 

Başkan Demir'in  vatandaşla  sohbet havası içinde geçen toplantıda Konutu olmayan ve Sanayi sitesinde dükkana ihtiyacı olan  vatandaşlara da seslenerek bu fırsatı kaçırmamalarını istedi.Başkan Demir ;'' Bu son fırsattır ve son kayıttır. bilgisinin mahiyetini anlattık, Toplantıya iştirak eden tüm halkımıza teşekkür ediyoruz.''Dedi.

 

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir,“   İlçemizde şuanda 38 milyonluk bir yatırımla Mardin’in en büyük alt yapı çalışması gerçekleştiriyoruz. İlçemizde yağmur suyu  ve içme suyunu yer altına alıyoruz. İlçemizdeki içme suyu şebekesi sorununu  kökten çözmeye ve  şebeke suyu projesini 100 bin nüfusa göre yapıyoruz Eski depoları kaldırarak yerlerine yeni depolar yerleştiriyoruz. İlçe de zaman zaman kaçak su kullanmak isteyen bazı kişiler boruları kırıyordu. Ancak yapılan son çalışmalarla birlikte artık bunun önüne de geçilecek. Belediye olarak şuanda yeniden bir ilçe inşa etmek üzere her yerde çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında birçok yerde toz ve çamur olabilir vatandaşlarımızdan bu konuda anlayış ve sabır bekliyorum.”diyerek Yeşilli ilçesinde çalışma seferberliği başlattıklarını anlattı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/YEŞİLLİ

 


 

 

23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00