Yeşilli Belediyesi Çorba Kazanlarını Demokrasi Nöbeti İçin Kaynattı

Fetullahçı Terör Örgütü`nün ( FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin bastırılmasının birinci yılında gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenlerinin ikinci gününde binlerce vatandaş yine Mardin?de Vali Mustafa Yaman Caddesinde bulu

Mardin 17.07.2017 12:13:58 0
Yeşilli Belediyesi Çorba Kazanlarını Demokrasi Nöbeti İçin Kaynattı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün ( FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin bastırılmasının birinci yılında gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenlerinin ikinci gününde  binlerce vatandaş yine Mardin’de Vali Mustafa Yaman Caddesinde buluştu. Mardin’in Yeşilli Belediyesi alanda bulunan binlerce vatandaş için 2 gün boyunca 10 bin kişilik çorba kaynattı. 
 
 
Mardin’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenlerinin ikinci gününde binlerce vatandaş yine alanlarda demokrasi nöbetinde yerlerini aldı. Mardin’in Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir iki gün boyunca 10 bin demokrasi nöbetçisi için çorba kazanlarını hazır etti. 
 
 
FETÖ terör örgütünün bu ülkenin kardeşlik ve bütünlüğüne asla zarar veremeyeceğini söyleyen Başkan Demir, “ Mardin kardeşliğin hoşgörünün dinlerin, dillerin, kültürlerin buluştuğu Türkiye’ye örnek bir şehir. Hem FETÖ’cülere hem PKK’ya karşı durduğu dik duruş güvenlik güçlerinin mücadelesi ile artık bu kent huzurun adresi oldu.
 
 
Bizlerde AK Partili bir belediye olarak de belediyemiz ile millete hizmet etmenin nedenli kutsal olduğunu bilmekteyiz. Ülkemizi zor bir sürece sürüklemek isteyenlere inat kardeşliğin dayanışmanın örnek olacağı ilçemizden tüm Mardinliler ve demokrasi nöbetçileri için çorba kazanlarımızı hazır ettik. Geçen yılda 27 gün boyunca kazanlarımız vatanı ve milleti için alanlarda yer alan vatandaşlarımız için çorba kazanlarımızı hazır etmiştik. Bizler bu ülkede kardeşçe yaşamayı kendine görev bilmiş büyük bir ümmetin evlatlarıyız ne dinimize, ne ülkemize zarar veremeyecekler” dedi.
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82