YEŞİLLİ BELEDİYE BAŞKANI HAYRETTİN DEMİR`DEN `İŞKUR`AÇIKLAMASI

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir,Dün gerçekleştirilen İŞKUR Kura çekimine yönelik olarak yazılı açıklama yaptı.

Mardin 18.03.2017 00:09:27 0
YEŞİLLİ BELEDİYE BAŞKANI HAYRETTİN DEMİR`DEN `İŞKUR`AÇIKLAMASI

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir,Dün  gerçekleştirilen İŞKUR  Kura çekimine yönelik olarak yazılı açıklama yaptı.

 

Yeşilli Belediye Başkanı Demir açıklamasında:

 

''Dün ilçemizde yapılan iş kurla ilgili kura çekimi noter huzurunda aleni ve herkese açık hazırda bulunan katılımcılar huzurunda yapılmıştır . Yapılan kura çekimi sonucuna bakıldığında benim (Demir ) soyadımı taşıyan bir tek isim var onuda henüz tanıma fırsatım olmadı . Ben kuraya müdahil ve asla taraf olmuş değilim ..
 

Ancak kendini bilmez alçak ve namusuzlar benim kuraya müdehale ettiğimi listeyi evvelden hazırladığıma dahil şahsıma sosyal medya üzerinden kamuoyunu ve ilçe halkımızı galeyane getirip tahrik ve fitneye sebebiyet vermişlerdir .bütün Yeşilli halkımız bilsinki noter huzurunda yapılan kura belirlemelerinde benim alakam ve bilgim dışındadır . Kura belirlenen adreste herkesin önünde tarafsız bir şekilde gerçekleşmesine rağmen ancak kura sonucunda adı çıkmayan kendini bilmeyen beş altı kendini bilmez kişiler şahsımı hedef alıp karalama çabasına girmiş ortalığı karıştırmak için fırsat kollamış devletin güvenlik güçlerine şahsıma yazılı ve sözlü saldırılarına girişmişledir bu densiz sayılı kişilerin yaptığı densizce tavırları bilsinlerki onlara kar kalmayacağı gibi haklarında hukuki süreç başlatılacaktır.
 

İş kurda ismi çıkmış olanları mutlaka ama mutlaka çalıştıracağız ayrıca listede çalışmayacağına kanaat getirdiğim kişileride listeden sileceğim''Açıklamasında bulundu.
 
 
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-YEŞİLLİ/MARDİN
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00