Yerköy`de Öğrencilere Kitap Hediye Edildi

İstanbul merkezli Kitap Gönülleri Platformu tarafından yürütülen Ödünç Kitap Projesi” kapsamında Ömer Sevinçgül'ün Kalbinin Sahibine Emanet Ol” kitabı Fetih Gençlik Merkezi[FGM] öğrencilerine hediye edildi.

Türk Dünyasından Haberler 9.01.2014 18:54:43 0
Yerköy`de Öğrencilere Kitap Hediye Edildi

    İstanbul merkezli Kitap Gönülleri Platformu tarafından yürütülen “Ödünç Kitap Projesi” kapsamında Ömer Sevinçgül’ün “ Kalbinin Sahibine Emanet Ol” kitabı Fetih Gençlik Merkezi[FGM]  öğrencilerine hediye edildi.

      Hediye Kitap Projesi hakkında bilgi veren Kitap Gönüllüleri Platformu Yerköy Temsilcisi Sebahattin BİRCAN “ İstanbul’da bir grup gönüllü iş adamı tarafından başlatılan ve yerel ayağı yine bir grup kitap gönüllüsü tarafından yürütülen projede amacın kitap okunmasını sağlamak” olduğunu ve bunun için belirlenen kitapların her ay aralarında Yozgat’ında olduğu Türkiye’nin değişik illerine hediye edilmek üzere gönderildiğini belirtti.

    Hediye kitapların üzerine “ Lütfen bu kitabı okuduktan sonra başkasına hediye ediniz. Bir hayra sebep olan onu yapan gibidir. (Hadis-i Şerif) ” yazılı stickerların yapıştırılıp bazen hediye edilerek bazen de insanların göreceği yerlere bırakılarak insanlara ulaştırıldığı projede “ Oku ve Okut ” mantığıyla hareket edildiğini söyleyen Bircan “ Son üç yıldır yaptığımız gibi bu sene gelen kitaplarımızı da ilçemizde SODES kapsamında kurulan Fetih Gençlik Merkezi öğrencilerimize hediye ettik. Umarım öğrencilerimiz kitapları okuyup başkalarına hediye ederler ve proje hedeflerine ulaşırız.” dedi.

   Son olarak Hediye Kitap Projesi kapsamında daha önce gelen kitapların öğrencilere, öğretmenlere, ilçe esnafına hediye edildiğini ve Türkiye çapında yürütülen böyle büyük bir projede yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten BİRCAN insanların hediye kitaplardan son derece memnun kaldığını, onlardan aldıkları olumlu geri bildirimlerle önümüzdeki aylarda birçok farklı kitabı hediye olarak dağıtmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSYOZGAT


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62