YENİMAHALLE`DE BAŞKAN YAŞAR RÜZGARI

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Batıkent Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan Pusatlı Saray Sitesinin toplantısına katıldı. Site sakinlerinden Soner Üge'nin düzenlediği toplantıda Yenimahalle Belediyesi birim müdürleri, Meclis üyeleri ve Batıkent m

Belediye Haberleri 28.08.2013 11:51:35 0
YENİMAHALLE`DE BAŞKAN YAŞAR RÜZGARI

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Batıkent Turgut Özal Mahallesi’nde bulunan Pusatlı Saray Sitesinin toplantısına katıldı. Site sakinlerinden Soner Üge’nin düzenlediği toplantıda Yenimahalle Belediyesi birim müdürleri, Meclis üyeleri ve Batıkent mahalle muhtarları da vatandaşları yalnız bırakmadı.

Yaşar’ı tezahüratlarla karşılayan Pusatlı Saray Site sakinleri, Yenimahalle Belediyesinin hizmetlerinden çok memnun olduklarını belirttiler. Site toplantısında üzerinde “Yenimahallemizin ‘makûs talihini’ değiştiren Büyük Başkan Fethi Yaşar” yazılı büyük branda dikkat çekti. 

Birlik ve beraberlik adına yapılan site toplantısına davet edilmekten onur duyduğunu belirten Yaşar, “Türk halkının hizmete verdiği önemi gösteren, samimi duygularla yaptığınız bu toplantıya katılmaktan gurur duyuyorum. Göreve geldiğim günden beri yasaların bana verdiği yetkiler doğrultusunda işimi doğru ve dürüst bir şekilde yaptım. Ben insanlarımı diline, dinine, ırkına ve mezhebine bakmadan sevdim. Çünkü birbirimizde bulunan farklı inançlar bizim zenginliğimizdir. Ben Belediye Başkanı olmadan önce de aynıydım, olduktan sonra da aynıyım. Ben halkımı seviyorum. Toprağımı ve ülkemi seviyorum” diye konuştu.

Yaşar’ı desteklediklerini ve her zaman yanında olduklarını belirten Pusatlı Saray Sitesi sakinleri Yaşar ile fotoğraflar çektirdi. Site sakinleri adına konuşan Üge, “Bizler Batıkentliler olarak başkanımıza destek veriyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle hareket ediyoruz. Başkanımıza yaptığı hizmetlerden ve çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88