YENİMAHALLE ZABITASINDAN ``ŞAFAK OPERASYONU``

Yenimahalle Belediyesi zabıta ekipleri ilçe genelinde rutin denetimlerine devam ederken gelen ihbarları da anında değerlendiriyor. ATB Et Borsası`nda menşei belli olmayan etlerin bulunduğuna ilişkin bir ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, sabahın erken

Belediye Haberleri 14.08.2013 14:14:40 0
YENİMAHALLE ZABITASINDAN ``ŞAFAK OPERASYONU``

Yenimahalle Belediyesi zabıta ekipleri ilçe genelinde rutin denetimlerine devam ederken gelen ihbarları da anında değerlendiriyor. ATB Et Borsası`nda menşei belli olmayan etlerin bulunduğuna ilişkin bir ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, sabahın erken saatlerinde şafak operasyonu düzenledi.

Ankara`da bir depoda kaçak et kesimi yapıldığı ihbarını değerlendiren Yenimahalle Belediyesi zabıta ekipleri, sabah saatlerinde gıda mühendisleri ile birlikte depoya baskın düzenledi. Galoş, bone ve önlüklerle depoya giren ekiplerin yaptığı incelemelerde menşei belli olmayan ete rastlanmadı. Ekipler, soğuk hava depolarını da kontrol ederken, haftada yaklaşık 350 bin ton et satışının yapıldığı et borsasının hijyen ve sağlık kurallarına da uygun olduğu görüldü. 

Asılsız ihbar yüreklere su serpti

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Yenimahalle Belediyesi Gimat Zabıta Karakolu Amiri Necati Bayraktar, "Kaçak et kesimi ve tırnaklı hayvan eti ihbarı için buraya geldik. Herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadık. Her şey kayıt altında. Hijyen bakımından da bir sorunla karşılaşmadık. Herhangi bir kayıt dışı kesime izin vermiyoruz" dedi.


ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00