YENİMAHALLE`NİN İLERİ GELENLERİ BİR ARAYA GELDİ

Ankara Kulübü Derneği`nin düzenlediği sabah kahvaltısında bir araya gelen Yenimahalle`nin yerel ve idari yönetiminde söz sahibi olan kişiler bir araya geldi.

14.05.2016 13:01:39 0
YENİMAHALLE`NİN İLERİ GELENLERİ BİR ARAYA GELDİ
Ankara Kulübü Derneği'nin düzenlediği sabah kahvaltısında bir araya gelen Yenimahalle'nin yerel ve idari yönetiminde söz sahibi olan kişiler bir araya geldi.
 
Ankara Konağı'nda gerçekleşen etkinliğe Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar başta olmak üzere çok sayıda Yenimahalleli idare görevlileri, muhtarlar ve sivil toplum önderleri katıldı.
 
HER ŞEY ANKARA İÇİN
 
Güzel bir etkinlikte bir araya geldiklerini ifade eden Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan önümüzdeki günlerde de benzer etkinlikleri yapacaklarını belirterek şöyle konuştu: Burada bulunan konuklarımız bilmelidir ki Ankara Konağı sizin evinizdir. İsterim ki Ankara Kulübü'ne gelin, derneğimizin neferi olun. Ankara Kulübü köklü bir tarihe sahiptir. Atatürk Ankara'ya geldiğinde Dikmen sırtlarında Atamızı karşılayan Seymenler tarafından kurulan bir kuruluş Ankara Kulübü.Bundan ötürü Ankara ve ülkemizle ile ilgili her konuda üzerimize düşeni yapmak bizim için onurdur. Ankara'mızın köklü tarihine ışık tutacak projeleri hayata geçiriyoruz bunu yaparken Ankaralı hemşehrilerimizin destekleri bizler için büyük önem taşıyor.
 
BAŞKENTLER ÜLKELERİNİN SİMGESİDİR
 
Yenimahalle'nin yapılan yatırımlarla adından söz ettiren bir ilçe haline geldiğini vurgulayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Cumhuriyet'in başkenti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkenti Ankara bizim için büyük değerdir.Başkentler ülkelerinin simgeleridir.Bir devletin ismini söylediğinizde başkenti akla gelir.Başkentleri güçlendirmek o ülke içinde yaşayan yöneticilerin görevidir.Yenimahalle yaşadığı gelişim ve değişimle sadece Ankara çapında değil Türkiye çapında bilinen bir ilçe oldu"dedi.
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04