"Yenilmez" Aday adayı...

Uzun yıllar özel kurumlarda ve belediyelerde önemli görevlerde yer alan Ali YENİLMEZ AK Parti`den İstanbul 3. Bölge milletvekilliği adaylığı için İstanbul İl Başkanlığına başvurusunu yaptı.

21.02.2015 09:17:47 0

Uzun yıllar özel kurumlarda ve belediyelerde önemli görevlerde yer alan Ali YENİLMEZ AK Parti'den İstanbul 3. Bölge milletvekilliği adaylığı için İstanbul İl Başkanlığına başvurusunu yaptı.

Genel seçim için tüm partilerde adaylık başvuruları hızla devam ediyor.

AK Parti'nin özellikle İstanbul'daki adaylık başvurularında  bir hayli yoğunluk var.

Bu aday adaylarının arasında özellikle biri çok dikkat çekiyor! 

Uzun yıllar İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) de üst düzey görevlerde yer alan ve en son olarak BEDAŞ'ta üst düzey yönetici olarak çalışma hayatına devam eden Ali YENİLMEZ, Kamu Yönetimi alanındaki uzmanlığı ile Yeni Türkiye Yolunda, memur işçi ayrımının kalkması ve çalışma mevzuatının reformu konularındaki projeleri ile daha çok ön planda olan biri.

Ali YENİLMEZ Kimdir?

 

1961 Rize Ardeşen doğumlu Ali YENİLMEZ, ilk öğrenimini ilçesinde tamamladı. Ardından Rize İmam Hatip Lisesini birincilikle bitirdi. Üniversite öğrenimini, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. Kavrakoğlu Management Institute'de,  Executive MBA Yönetici Geliştirme Programını başarı ile tamamladı.

İş Hayatında, İnsan kaynakları ve Endüstriyel İlişkiler konusunda uzmanlaşan YENİLMEZ, bu deneyimleri sonrası hem özel hem de kamu şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketleri ile İştirakler Daire Başkanlığında uzun süre üst düzey görevlerde bulunan YENİLMEZ, bu zaman içerisinde belediye şirketlerinde ve sendikalarda Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeliklerinde de bulundu.  Halen BEDAŞ'ta üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Evli ve beş çocuk babasıdır.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00