YDP GENEL BAŞKANI GÜNDÜZ:''CHP ATATÜRK PARTİSİ OLMAKTAN ÇIKTI''

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da yaptığı video açıklamada Canan Kaftancıoğlu ve CHP ile ilgili konuştu.

16.09.2020 14:18:00 0
YDP GENEL BAŞKANI GÜNDÜZ:

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da yaptığı video açıklamada Canan Kaftancıoğlu ve CHP ile ilgili konuştu. 

Genel Başkan Emanullah GÜNDÜZ Canan Kaftancıoğlu'na teşekkür ederek CHP'nin Atatürk'ün partisi olmaktan çıktığını söyledi. 

Gündüz şunları kayda geçirdi: " Canan Kaftancıoğlu hanıma teşekkür ediyorum çünkü bizim iki yıldır söylediğimiz CHP Atatürk'ün Partisi olmaktan çıkmıştır iddiamızı doğrulamıştır. Kaftancıoğlu Atatürkçü değil marjinal sol orijinden gelen anarşist ruhlu biri. Ama CHP gibi Atatürk ile yatıp kalkan ve Atatürk'ten başka siyaset argümanı olmayan bir partide ben Atatürk demiyorum demek cesaret isteyen bir durum. Kaftancıoğlu geldiği marjinal sol siyasi karakterini omurgalı şekilde ortaya koymuştur bu takdir edilesidir. Anlaşılan Canan hanım sadece domuz değil arada yürek de yemektedir. CHP Deniz Baykal sonrası bir proje partisi olmuştur Genel Başkanı PKK sempatizanıdır ve son zamanlarda sağcı adaylar ve oylarla yerelde ilerlemiştir ama bu CHP'nin başarısı değildir. CHP'de Kemalizm tasfiye ediliyor çünkü CHP'yi dizayn eden siyaset mühendisleri Atatürkçülük ile iktidar olamayacaklarını gördüler, halkın CHP ismine bile alerjisinin olduğunu biliyorlar o yüzden bu proje parti olan CHP ilerde isim değişikliğine giderse bize süpriz olmaz."

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9886,4%1,75
  • DOLAR

    32,55% 0,21
  • EURO

    34,95% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2458,08% 0,91
  • Ç. ALTIN

    4014,34% 0,56