YAZAR LEVENT TEKİN:`` HER ŞEHRE BİR MARDİN KÜLTÜR EVİ LAZIM``

Real Mardin Taraftar Birliği Başkanı ve Yazar Levent Tekin 11 Mayıs Tarihinde Ankara`da Hizmete Giren Mardin Kültür Evi`nin açılışına ilişkin görüşlerini Genel Yayın Koordinatörümüz Abdullah Ortaç`a anlattı.

3.06.2014 23:17:06 0
YAZAR LEVENT TEKİN:`` HER ŞEHRE  BİR MARDİN KÜLTÜR EVİ  LAZIM``

Real Mardin Taraftar Birliği  Başkanı ve Yazar Levent Tekin 11 Mayıs Tarihinde Ankara`da Hizmete Giren Mardin Kültür Evi`nin açılışına ilişkin görüşlerini Genel Yayın Koordinatörümüz Abdullah Ortaç`a anlattı.

Yazar Levent Tekin Duygularını ve Açılışa ilişkin hislerini bize aktardı.Tekin Şunlarıı söyledi:

``11 Mayıs 2014 Tarihinde MAREV Ankara Şubesi tarafından yaklaşık 17 ay gibi kısa bir sürede inşaatı tamamlanarak, hizmete açılan Ankara Mardin Kültür Evi’nin açılışına davet edilme mutluluğunu yaşatan değerli insanlara teşekkür ederim. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, Istanbul`dan sonra Ankara`daki Marev Kültür Evini gördükten sonra kesinlikle ülkemizdeki bütün, büyük denen illerimizde bir Mardin Kültür Evi açılması gerektiği kanaatine vardım. STK`ların ne kadar birleştirici bir unsur olduğunu herkes bir kez daha görmüş oldu. Mardin Sivil Toplum Kuruluşlarının Mardin insanına, özellikle eğitim alanında gerek bireysel gerekse toplumsal anlamda katkıda bulunduğunu bilmekle birlikte bu bütünlüğün devamını sağlamak lazım gerektiğini düşünüyorum. Mardin Sivil Toplum Kuruluşlarının Mardin`e ne kadar ve nasıl destek olduklarına REAL MARDİN taraftar birliği başkanı olarak bizzat şahit olmuşumdur. 

 `ANKARA MARDİN KÜLTÜR EVİ`nin oluşmasında emeği,maddi ve manevi katkıları ile önemli bir başarıya imza atan, Ankara MAREV Başkanı İbrahim Aysoy ve ekibinin,17 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı başararak  Ankara`ya ve Mardinlilere kazandırıp, Mardinlilerin göğsünü kabartan ``ANKARA MARDİN KÜLTÜR EVİ`` için bir kez daha teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım``dedi.

``Haberin Olduğu Her Yerde``
  ARTUKLU HABER AJANSI.


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40