YAZAR BÜLENT TEKİN'İN 'KARAKUŞİ YILLARINDA AŞK' KİTABI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Ünlü Yazar Bülent Tekin'in Delal Yayınları tarafından en son yayınlanan kitabı olan 'Karakuşi Yıllarında Aşk' kitabı kitapseverlerden yoğun ilgi gördü.

Kültür ve Sanat 6.05.2023 13:00:00 0
YAZAR BÜLENT TEKİN

Ünlü Yazar Bülent Tekin'in Delal Yayınları tarafından en son yayınlanan  kitabı olan 'Karakuşi Yıllarında Aşk' kitabı kitapseverlerden yoğun ilgi gördü.

 

Büyük bir mücadeleyi ve zaferi anlatan; “Karakuşi Yıllarında Aşk'', Delal Yayınları  imzası ile kitapseverlerin beğenisine sunuldu.Yazar Bülent Tekin Kitabın önsözünde;''Bu kitabı karanlık günlerin gidip, Aydınlık günlerin geleceği ve Demokratik Cumhuriyet'in inşa  edileceği  geleceğe adıyorum' 'diyerek, Gençlere umut veriyor.

 

Mardinli Yazar Bülent Tekin kitap ile ilgili olarak şunları söyledi;

 

‘’Karanlık kapkaranlık yıllar yaşadık, yaşıyoruz. Kötü bir süreçtir bu. Hukukun, adaletin, insan haklarının askıya alındığı, adeta yok sayıldığı bir dönem yaşadık, yaşıyoruz. Konuşmanın yasak olduğu yıllardır bu. Söz'ün yasaklandığı, korkunun hakim olduğu yıllarda yazmanın, söylemenin cesaret istediği bir korku ikliminden bahsediyorum. Bu korku ikliminde bir aydının, bir entelektüelin yazması, konuşması gerektiğine inanan biri olarak itirazlarımı not ettiğimi, kayıt altına aldığıma inanıyorum. Bu bağlamda karanlıklar içine sokulmuş ve korkunun hakim kılındığı bir ülkede yazılabileceği kadar yazılan "Karakuşi Yıllarında Aşk" adlı kitabımı karanlık günlerin gidip, aydınlık günlerin geleceği ve Demokratik Cumhuriyet'in inşa edileceği geleceğe adıyorum. 

 

Saygı ve sevgilerimle. Bülent Tekin' 'ifadelerini kullandı.

 

Yazarın Delal  Yayınları tarafından yayınlanan Kitabı ‘’“Karakuşi Yıllarında Aşk''kitabı Delal Yayınları ‘’Zübeyde Hanım Mahallesi Süzgün Sokak No;  7  İskitler-Altındağ/Ankara Adresinden temin edilebilir.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19