YAZARIMIZ HÜLYA ASLAN`DAN MUHTEŞEM RÖPORTAJ

19 Mayıs Atatürk?ü anma Gençlik ve Spor Bayramı sabahı , Küçükçekmece Avrasya Bir Vakfı?nda Mütevelli Heyeti üyesi , Trabzon Ajans köşe yazarı Mehmet Seyit TÜRKER ile Bayrak Kahramanımız Beren Nafi Alsan`ın ASAm?dan aldığı ödülü konuştu

Gündem 19.05.2015 16:45:40 0
YAZARIMIZ HÜLYA ASLAN`DAN MUHTEŞEM RÖPORTAJ

       19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı sabahı  , Küçükçekmece Avrasya Bir Vakfı’nda   Mütevelli  Heyeti  üyesi , Trabzon Ajans köşe yazarı  Mehmet Seyit TÜRKER  ile Bayrak Kahramanımız    Beren Nafi  Alsan'ın  ASAm’dan aldığı ödülü konuştuk.

   Hülya ASLAN-Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi(ASAM)’ın bu anlamlı ödülünü  Eskişehir Mahmudiye İlçesine  sizmi  götürdünüz?

 Mehmet Seyit TÜRKER- Fikri  ben önerdim,medyadan izlediğim bu olayla çok duygulandım,zira son zamanlarda Türk Bayrağımıza yapılan seviyesiz davranış ve saldırılar karşısında, Türk Milleti olarak içimizdeki Bayrak, Vatan, Millet sevgimizin  her gün yeniden yeşerip, filizlenmekte ve büyümekte olduğunu anladım. Bu vesile ile ASAM’Strateji Merkezi olarak karar aldık  ve yaşı küçük, gönlü büyük Bayrak kahramanımız Beren’i ve ailesini ikametlerinde ziyaret etmek, gönüllerini almak için hediyelerimizle birlikte  Eskişehir’in Mahmudiye ilçesine gittim .

Hülya ASLAN-Sizin  bu davranışınızı takiben başka  insanlarda  Beren’e  gerekli  ilgi ve duyarlılığı gösterdilermi?

Mehmet Seyit TÜRKER-Elbette bizim bu ziyaretimizi duyan, gören gönül dostlarıda  Beren’e ve ailesine karşı destek vermeyi bir gönül borcu bilip, gerekli hasasiyeti  göstermişlerdir.

Hülya ASLAN_Masanızda çerçeveli bir resim görüyorum , ASAM’ın ödülünü sizin  Beren’e verdiğiniz kare. https://www.facebook.com/pages/Avrasya-Stratej%C4%B1k-Arast%C4%B1rmalar-Merkez%C4%B1/338163682907948

Mehmet Seyit TÜRKER-Biz  bu aileyi Bayrak dostu ve sevdalıları olarak gönlümüze kazıdık.Onlar artık   Avrasya Bir Vakfı ailesinin bireyleri olarak aramızdalar.İnşallah  yedi kıta dört iklimde, tüm gönül dostlarımızla  iyi günde, zor günde hep beraber olacağız.

Hülya ASLAN_Siz Beren’i yakından tanıdınız. O’nun hayalleri ,ve gelecekten beklentilerinde  Türk çocuklarının ortak özelliklerini gördünüzmü?

Mehmet Seyit TÜRKER-Beren, bir bayrak sevdalısı olarak diğer tüm Türk çocuklarının duygularını yansıtmış olup, ayrıca pilot olmak  gibi yüksek bir hayalide var ki; Türk çocukları Al bayrakları misali yüksekleri seviyor, sınırsız gökleri seviyor, ATATÜRK’ümüzün o veciz söylemi,bu durumu çok güzel ifade etmektedir. ‘’İSTİKBAL GÖKLERDEDİR’’Mustafa Kemal ATATÜRK.

Hülya ASLAN_Beren pilotmu olmak istemektedir,Eğitmi ile ilgili ASAM’nasıl bir adım atmıştır.

Mehmet Seyit TÜRKER-Vakfımız Mütevelli Heyetinden Dr.Yalçın KOÇAK bey Beren’in üniversite eğitiminde, her türlü desteği vereceğini beyan etmiştir.İnşallah Beren yavrumuz istikbalde istediği mesleği elde eder,benimlede uçar çünki benimde pilotluğum var .Kısaca

böyle bir evladın yetişmesine vesile olan ailesinden,öğretmeninden  Allah razı olsun. İnşallah bizim yüz binlerce Beren’imiz vardır  ve  bayrağımız  her zaman hür ve gür dalgalanır.

Hülya ASLAN-Mehmet Seyyit bey öncelikle; bu güzel ve onur verici hizmetiniz için ,Artuklu Haber olarak ASAM’a ve size gönülden teşekkür ediyoruz.Sadece bayramlarda değil ezel, ebed ,Türk Bayrağımıza saygıyla sahip çıkmak  üzere, tüm Türkiye’ye nice bayramlara diyoruz.

Mehmet Seyyit TÜRKER –Bende Artuklu Haber ailesine ve size gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum,selam saygılarımla.

 

Artuklu Haber Ajansı Hülya ASLAN. 19 Mayıs 2015

 

 

 

 

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40