YAZ OKULUNDA EĞLENEREK ÖĞRENİYORLAR

Spor, sanat, İngilizce eğitimi ve aktiviteleriyle dolu dolu bir yaz okulu programı sunan Sınav Koleji Yaz Okulu'nda öğrenciler, eğlenerek öğrenmenin keyfini çıkarıyorlar.

30.06.2014 12:54:39 0
YAZ OKULUNDA EĞLENEREK ÖĞRENİYORLAR

Spor, sanat, İngilizce eğitimi ve aktiviteleriyle dolu dolu bir yaz okulu programı sunan Sınav Koleji Yaz Okulu’nda öğrenciler, eğlenerek öğrenmenin keyfini çıkarıyorlar.

16 Haziran’da başlayan Sınav Koleji Yaz Okulu’nda öğrenciler, yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendiriyor. Futbol, yaratıcı drama, satranç, İngilizce, müzik, görsel sanatlar, basketbol, masa tenisi, Mental Aritmetik ve yüzme başta olmak üzere birçok alanda yaş gruplarına göre eğitim sunan Sınav Koleji Yaz Okulu, emsallerinden farklı olarak zengin içeriği, modern tesisleri, branşlarında uzman antrenör ve eğitmenleriyle dikkat çekiyor. Eğitimi ve sporu eğlenceli hale getirerek sunan Sınav Koleji Yaz Okulu’nda, uzmanlar tarafından hazırlanmış sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı da yer alıyor. Yoğun bir eğitim döneminin ardından uzun bir tatil dönemine göz kırpan öğrenciler Sınav Koleji Yaz Okulu’nda hem eğleniyor hem öğreniyor.

İlk dönemin 4 Temmuz’da sona ereceği Sınav Koleji Yaz Okulu’nda bugüne kadar ders programının yanı sıra birçok renkli ve eğlenceli aktiviteler de gerçekleştirildi. Her Cuma binicilik eğitiminin yer aldığı yaz okulunda öğrenciler, uzman eğitmenler eşliğinde ata binmenin keyfini yaşadı. Öğle yemeği kapsamında mangal partisi düzenleyen öğrenciler, okul bahçesinde güneşli havanın tadını çıkardı. Pandomim atölyesinin de düzenlendiği yaz okulunda, Pandomim Sanatçısı Yaşar Eyüpoğlu öğrencilerle atölye çalışmasında buluştu.  Sözsüz tiyatro oyunu Pandomim’i ilk olarak sahnede kendisi sergileyen Eyüpoğlu, daha sonra öğrencilerle birlikte çalışmalar yaptı.

Eğlenceli sosyal yaşam alanlarında yazın tadını doya doya çıkarmak isteyen öğrencileri bekleyen Sınav Koleji Yaz Okulu’nun ikinci dönemi 7- 25 Temmuz, üçüncü dönemi ise 4 - 22 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

 

-- ``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

        ARTUKLU HABER AJANSI


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90