YAŞAR`DAN SİTE YÖNETİCİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

Yenimahalle'de iftar sofraları kurulmaya devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi Batıkent Ek Hizmet Binası çok amaçlı salonunda düzenlenen iftar yemeğine Batıkent site yöneticileri ve yardımcıları davet edildi.

Belediye Haberleri 31.07.2013 11:29:15 0
YAŞAR`DAN SİTE YÖNETİCİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

Yenimahalle’de iftar sofraları kurulmaya devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi Batıkent Ek Hizmet Binası çok amaçlı salonunda düzenlenen iftar yemeğine Batıkent site yöneticileri ve yardımcıları davet edildi. İftara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Müslüm Ertekin, CHP Yenimahalle İlçe yönetimi, muhtarlar ve meclis üyeleri katıldı.

Sözümüzde durduk

Dualar ve ilahilerle başlayan iftar davetine yüzlerce kişi katıldı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğuna değinen Yaşar,” Ramazan ayı boyunca Yenimahalle’nin her köşesinde vatandaşlarımızla iftar sofralarını paylaşıyoruz. Bu ay yapılan ibadetlerin kabul olduğu, dinimizin çok önemli bir ayıdır. Biz ramazanın coşkusunu ve muharremin acısını yaşayan vatandaşlarız.Bu kutsal ayda her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Kimsenin diline, dinine, ırkına bakmadan eşit hizmet götürebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Yenimahalle`de kimseye ayrıcalık yok. Kapılarımız hepinize sonuna kadar açık. Tüm halkımızın ramazan ayını kutluyorum” dedi.
Site yöneticilerini bir araya getirildiği iftarda Batıkent Mahalle muhtarları Yaşar’a teşekkürlerini iletti.

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA/YENİMAHALLE


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90