Yaman ve Mira semt pazarında!

Ekranların fenomen dizisi Medcezir`de bu hafta Yaman ve Mira`nın semt pazarında geçirdiği renkli dakikalar izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Geçtiğimiz günlerde Yeşilköy semt pazarında gerçekleşen çekimlere dizinin hayranları da yoğun ilgi göstererek

Magazin 2.05.2014 17:54:39 0
Yaman ve Mira semt pazarında!

Ekranların fenomen dizisi Medcezir`de bu hafta Yaman ve Mira`nın semt pazarında geçirdiği renkli dakikalar izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.
Geçtiğimiz günlerde Yeşilköy semt pazarında gerçekleşen çekimlere dizinin hayranları da yoğun ilgi göstererek sevgi gösterisinde bulundular.

Medcezir`in merakla beklenen yeni bölümünde; Tan`ın tedavi gördüğü akıl hastanesinden kaçtığını öğrenen Mira korkulu zamanlar yaşayamaya başlayacak. Ailesi ve arkadaşları Mira`yı yalnız bırakmayarak korumak isterken Yaman bunalan Mira`yı farklı ve eğlenceli vakit geçirmesi için semt pazarına götürecek. Aşıkların, herkesten uzak eğlenerek alışveriş yapacağı keyifli anlar izleyenleri yine büyüleyecek.

Tan’ın planı ne?

Mira`nın kabusu haline gelen Tan, yeni bölümde hastaneden firar ederek Mira`nın etrafındaki güvenlik çemberini aşmaya çalışacak. Mira`yı korkulu bekleyişten uzaklaştırmak isteyen Yaman, Tan`ın dışarıdaki adamını bulmak için harekete geçecek.
Tan’ın “kavuşma” planına kimsenin tahmin etmediği bir şekilde karşılık vermeye hazırlanan Yaman, hiç beklemediği bir tehlike ile karşı karşıya gelecek.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04