YAMAN İFTAR SOFRALARINDA ONBİNLERCE VATANDAŞLA BULUŞUYOR

Mardin Büyükşehir Belediyesi?nin organizasyonun düzenlenen iftar programları devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında düzenlenen iftara binlerce vatandaş katılıyor.

Mardin 30.05.2018 11:30:39 0
YAMAN İFTAR SOFRALARINDA ONBİNLERCE VATANDAŞLA BULUŞUYOR

Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonun düzenlenen iftar programları devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında düzenlenen iftara binlerce vatandaş katılıyor. Her gün katıldığı iftar programlarında vatandaşların sevgisiyle karşılaşan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, on binlerce vatandaşla orucunu açtı.

 

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programları ilahi ve ezgiler ile devam ediyor. Her gün farklı bir konu hakkında yapılan sohbetin ardından okunan ezan ile oruçlar açılıyor ve dualar ediliyor.

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Hemşerilerimle birlikte olmak ve ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte solumaktan dolayı mutluyum”

 

Yaman, şunları söyledi: “Özellikle şu son bir yıldır şehrimize güven ve huzur hâkim. Bu huzur ikliminden dolayı hemşerilerimizin de morali yüksek. Ramazan ayının şehrimizde en güzel şekilde geçmesi için de Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak bütün çalışmalarımızı tamamlamıştık. Şuan bu çalışmalarımızın meyvesini alıyoruz.”

 

Yaman, “Vatandaşlarımız çocukları, eşleri ve yakınlarıyla iftar programımızın yapıldığı 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’na gelerek aile sıcaklığında iftarlarını açıyorlar. Vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onlarla birlikte olmak, ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak bize ayrı bir huzur veriyor. Güven ve huzur içerisinde binlerce vatandaşımızla her gün iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07