YALOVA GENÇLİK MERKEZİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Yalova Gençlik Merkezi gençleri Yalova Muharip Gaziler Derneği ve Yalova Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret etti.

Gündem 9.03.2022 14:09:00 0
YALOVA GENÇLİK MERKEZİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Yalova Gençlik Merkezi gençleri Yalova Muharip Gaziler Derneği ve Yalova Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret etti.

 

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR Gençlik Merkezleri olarak gençlerimizin serbest zamanlarını sportif, kültürel, sanatsal ve sosyal faaliyetlerle değerlendirmenin yanında farkındalık çalışmaları yaparak Gençlik Merkezimizde eğitim gören kursiyerler ve gönüllü gençlik liderlerimizle birlikte Muharip Gaziler Derneği ve Yalova Harp Malülü Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret ettik.

 

Amacımız gençlerde vatan, millet, bayrak, birlik ve beraberlik, kardeşlik ruhu oluşturarak Şehit nedir? Gazi nedir? İnsanlar neden şehit ve gazi olurlar? Ne gibi zor şartlar altında vatanın müdafaa edildiği? Gibi çok önemli konularda bilgilendirip, bilinçlendirmek ve gençlerde farkındalık oluşturmaktır. İnsanlar en yüksek mevki ve makamlara gelse de içlerinde vatan ve millet sevgisi olmadan başarılı olma şansları yoktur. Gençlerimize milli ve manevi değerleri aşılamak çok önemli. Bizim için şehitler bu ülkenin nuru gaziler ise onurudur. Vatan ve gençlik sizlere minnettardır. Ülkemiz, bayrağımız, devletimiz ve milletimiz için kısacası istikbalimiz için gözünü kırpmadan savaşan Şehit, Gazi olan ecdadımıza minnettarız. Şehitlerimizi rahmetle yâd ediyoruz. Gazilerimize hayırlı ve uzun ömürler diliyoruz. Bu noktada bizlere sıcak ilgi ve yakınlık gösteren Yalova Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sayın Şakir GÜNER beye ve Yalova Harp Malülü Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Özcan İLA’ beye çok teşekkür ediyorum. Bu görüşmeden değerli başkanlarımızı 14 Mart 2022 tarihinde Yalova Gençlik Merkezinde yapacağımız İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi sergimize davet ettik. Bu tür farkındalık çalışmalarımızın devam edeceğini belirterek tüm gençlerimizin kendilerine en yakın gençlik merkezlerinden istifade etmesi için gençlik merkezlerine davet ediyorum dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-YALOVA

 


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,57% 0,27
  • EURO

    34,94% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2445,53% 0,40
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00