Yakupoğlu;`Ordumuzu giydiriyor olmak çok özel bir duygu`

Yakupoğlu Tekstil ve Deri Sanayi A.Ş. (YDS) Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yakupoğlu, MAG Business İlkbahar- Yaz sayısına özel açıklamalarda bulundu. MAG yazarı Nusret Cömert?in sorularını yanıtlayan Yakupoğlu ?Ordumuzu giydiriyor olmak çok özel bir duygu?

Tanıtım Yazısı 11.07.2017 12:13:22 0
Yakupoğlu;`Ordumuzu giydiriyor olmak çok özel bir duygu`

Yakupoğlu Tekstil ve Deri Sanayi A.Ş. (YDS) Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yakupoğlu, MAG Business İlkbahar- Yaz sayısına özel açıklamalarda bulundu. MAG yazarı Nusret Cömert’in sorularını yanıtlayan Yakupoğlu “Ordumuzu giydiriyor olmak çok özel bir duygu” dedi.

 

İçerikleri ve iş dünyasına yön veren röportajlarıyla fark yaran MAG Business, ilkbahar- Yaz sayısında birbirinden önemli, isimleri ağırladı. “Dünyanın en büyük ordu ve polis teşkilatlarının önemli tedarikçisi durumundayız” diyen YDS Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yakupoğlu “Şöyle ki, 1980’li askerlik yıllarımda daha 1 haftalık askerken botlarımın topukları çıktı tabanı söküldü, botlar çok kötüydü. Soğuk kış aylarında ayaklarım botun içinde ıslanır adeta donardı. Parkamız yağmurda ıslanır, atlet ve çoraplar bir yıkamada şekil değiştirirdi. Bir gün tatbikatta uyku tulumunda yattık. Ağır ve içi izocam yani cam yünü ile doldurulmuş tulumlarda kaşıntıdan uyuyamadığımız gibi sabaha kadar donduk. Fermuarlar ilk çekmede kırıldı. Bu yaşadıklarım bende inanılmaz kızgınlık ve travma yaratmıştı. Neden bu kadar kötüydü? Bir gün bunların en iyisini yapacağıma ant içmiştim” ifadelerini kullanarak YDS markasının başarısına dair önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04