Wessi Damatlık Takım Elbise Fiyatları

Erkeklerin hayatları boyunca en şık oldukları an damat oldukları zamandır kuşkusuz. Bu özel güne dair çok sayıda giyim seçenekleri bulunmaktadır. Genellikle takım elbise şıklığının vurgulandığı damatlık modellerine her geçen gün yenileri eklenmekte ve dam

Tanıtım Yazısı 11.03.2019 14:31:19 0
 Wessi Damatlık Takım Elbise Fiyatları

Erkeklerin hayatları boyunca en şık oldukları an damat oldukları zamandır kuşkusuz. Bu özel güne dair çok sayıda giyim seçenekleri bulunmaktadır. Genellikle takım elbise şıklığının vurgulandığı damatlık modellerine her geçen gün yenileri eklenmekte ve damat adaylarının beğenisine sunulmaktadır.

 

 Klasik Damatlık Modelleri Her Zaman Revaçta

 

 Damatlıklarda en çok tercih edilen ve yıllardır vazgeçilemeyen modellerin başında smokin gelmektedir. Çoğunlukla siyah rengin tercih edildiği smokinler, ata yaka gömlek ve papyon ile birlikte mükemmel damat şıklığını sağlamaktadır. Tercihen yelek ve kuşak ile kombin edilen smokinlerin yaka kısmında saten garni kullanılarak daha gösterişli görünüm sağlanmaktadır.

 

 Smokinlerde kullanılan saten parçalar sökülebilir olduğundan takım elbise olarak sonrasında da değerlendirilebilmektedir. Smokinler klasik damat şıklığını tercih edenler için en uygun seçenektir.

 

 Farklı Olmayı Sevenler için Yeni Damatlık Modelleri

 

 Son zamanlarda klasik damatlık anlayışının yerine, daha modern ve farklı olmayı sevenler için değişik alternatifler gündeme gelmeye başlamıştır. Farklı renklerin kullanıldığı yeni nesil damatlık modellerinde bordo, beyaz, bebe mavisi, lacivert renkleri büyük ilgi görmektedir.

 

 Kendinden desenli ceketler de sıklıkla kullanılmaktadır. Kruvaze ceketler, yelek ve papyon ile kombin edilmektedir. Ceket ile pantolonun farklı renklerde seçilmiş olması ise klasik damat algısından uzaklaşarak fark yaratmaktadır.

 

 Kemer ve mendil gibi aksesuarlar ile kusursuz görünüm sağlayan yeni damatlık modelleri sayesinde modern, şık ve bir o kadar trend görünüm elde edilmektedir.

 

 

ARTUKLU HABER  AJANSI


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00