VÜCUT GELİŞTİRME DÜNYA ŞAMPİYONU MARDİNLİ SPORCU FIRAT ÜRÜN BU KEZ ROL İÇİN SOYUNACAK

Wabba World ChampionShip Şampiyonası?nda Dünya Şampiyonu olarak,Türkiye`nin ve Mardin`in gururu olan Mardinli Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonu sporcu Fırat Ürün bu kez oyunculuk için ter dökecek.

Magazin 10.08.2017 09:47:02 0
VÜCUT GELİŞTİRME DÜNYA ŞAMPİYONU MARDİNLİ SPORCU FIRAT ÜRÜN  BU KEZ ROL İÇİN SOYUNACAK

Wabba World ChampionShip Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonu olarak,Türkiye'nin ve Mardin'in gururu olan Mardinli Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonu sporcu Fırat Ürün bu kez oyunculuk için ter dökecek.

 

Önümüzdeki günlerde   ''İmza Grup Medya'' tarafından çekimlerine Ankara'da başlanacak olan ''Joker Çetesi: Derin Darbe'' filminde oynamak üzere   İmza Medya Grup sahibi ''Fatih Yiğit'' ile anlaşmaya varan Dünya Şampiyonu Sporcu Fırat Ürün bu kez Ünlü sanatçıların da rol aldığı Film'de oynayacak.Dün Oyunculuğa ilk adımını atarak sözleşmeye imza atan Ünlü Sporcuyu ilk tebrik eden de  ''İmza Grup Medya'' sahibi Fatih Yiğit oldu.

 

"Joker Çetesi Derin Darbe "Filminin  ekibi,  önümüzdeki günlerde  tam kadro çekim için Ankara'da  olacak. İmzaGrup Medya tarafından Ankara'da çekimlerine başlanacak Film'de Türk sinemasının önemli isimleri yer alıyor.Emekli Polislerin tesadüfen bir araya gelerek   kurduğu Çeteyi ve maceralarını anlatan Aksiyon ve komedi içeren   film, şimdiden sinema severlerin  büyük ilgisini  çekmeye başladı.

 

FIRAT üRÜN KİMDİR?


 
Fırat Ürün Mardinin köklü ailelerinden Beyt Hac FETTAH ailesinin MARDİN HALK MÜZİĞİ Ustalarından Mehmet Ürün ün torunu ve MarevAnkara Müzik Toluluğu Koordinatörü  Selahattin ürünün oğludur.


 
1989 doğumlu olup yaklaşık on yıldır Vucut geliştirme sporuyla uğraşıyor. Avrupa gençler 3 sü Balkan 5 si Türkiye gençler şampiyonlar şampiyonluğunu üç kez birinciliği 2016 Türkiye büyükler 85 kilo şampiyonluğu ve bu sene Dünya Wabba şampiyonası 85 kilo Şampiyonu olan FIRAT ÜRÜN Ankara Üniversitesi spor okulu mezunu olup HALEN Ankara Most Life spor kompleksinde hocalık yapmaktadır.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40