VALİ YÜKSEL,ERSOY İLE GÖRÜŞTÜ

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonu Başkanlığına seçilen Mehmet Ersoy'a ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Sağlık 6.12.2013 07:49:35 0
VALİ YÜKSEL,ERSOY İLE GÖRÜŞTÜ

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonu Başkanlığına seçilen Mehmet Ersoy’a ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

                        
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel  “TBMM İçişleri Komisyonu, ihtisas komisyonları içinde önemli bir yeri olan; İçişleri Bakanlığını doğrudan ya da dolaylı ilgilendiren, emniyet, jandarma, nüfus ve iller idaresi hizmetleri ile yerel yönetimlerle ilgili hizmetlere ilişkin tasarı ve tekliflerin görüşüldüğü ve tartışıldığı Türkiye Büyük Millet Meclisinin en önemli Komisyonlarından birinin Başkanlığına seçilmenizden dolayı tebrik ederim. Ayrıca Türk Mülkî İdaresi içerisinde uzun yıllar emsalsiz hizmetler yapan bir meslektaş-parlamenterin TBMM’de yüklendiği bu önemli görevi nedeniyle de gurur duyuyorum. ” dedi.

                       
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Ersoy’a, Ankara ilinde sürdürülen çalışmalar ve projeler ile ilin genel durumu hakkında bilgiler sundu.

                       
TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Ersoy da “Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkenti Ankara’nın her yönüyle bir dünya şehri olduğunu ve Ankara’nın giderek çok yönlü kalkınmasından duyduğu memnuniyeti” dile getirdi.
   

  HABER;ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04