VALİ YÜKSEL KEÇİÖREN`DE DENETLEMELERDE BULUNDU

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Keçiören Kaymakamlığı yeni hizmet binasında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Sağlık 26.01.2014 09:43:30 0
VALİ YÜKSEL KEÇİÖREN`DE DENETLEMELERDE BULUNDU

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Keçiören Kaymakamlığı yeni hizmet binasında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

                
Vali Yüksel, beraberinde İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Cengiz Tarım ve İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal’la birlikte Keçiören Kaymakamlığına gelişinde İlçe Kaymakamı Nusret Dirim ve İlçe yöneticileri tarafından karşılandı. Vali Yüksel’e İlçe Kaymakamı Dirim tarafından brifing verildi. 

                   
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel "Ülkemizin ve Ankara`nın nüfus kesafeti bakımından en büyük ilçesi olan Keçiören`in yeni Kaymakamlık  Hizmet Binasına kavuşmasına katkı yapmaktan ve tanıklık etmekten büyük bir bahtiyarlık duyduğunu" belirtti.

                    
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel "Ankara`da kamu hizmetlerinde açık, katılımcı, insan haklarına saygılı,hesap verebilir olunması hassasiyetlerini sürdürdüklerini ve bürokratik kültürden uzaklaşarak vatandaş odaklı hizmeti mutlaka hakim kılacaklarını " belirterek “Yeni binanın kamu hizmetlerinin etkili, verimli ve süratli sunulmasına vesile olmasını diledi. Mahallî İdareler Seçimlerinde alınması gereken tertip ve tedbirlere ilişkin Jandarma ve Emniyet yetkililerinin katılımı ile gerçekleşen seçim güvenlik toplantısı da yapan Vali Yüksel, seçimlerin yargının denetim ve gözetiminde yapıldığını, seçimlerin kanunlar çerçevesinde yapılması, demokratik anlayış içerisinde, her türlü baskılardan uzak, güven ve huzur içinde gerçekleştirilmesinin Keçiören ilçesinde temel amaç olması gerektiğini kaydetti. İlçe Kaymakamı ve güvenlik amirlerinden oluşan Keçiören ilçesinin seçim güvenliği toplantısında uygulama planlarının hazır hâle getirilmesini de isteyen Vali Yüksel, seçim dönemi içerisinde Keçiören ilçesinde kamunun tarafsızlığı hususunda şüphe yaratabilecek her türlü tutum ve davranışlardan kaçınılmasını; kamu personeline duyulan itibar ve güven duygularını zedeleyecek durumlardan uzak kalınmasını ve Yüksek Seçim Kurulu kararlarının bir kez daha  gözden geçirilmesini istedi.

                    
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel Keçiören Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında ve Tapu Müdürlüğünde de incelemelerde bulunarak vatandaşlara sunulan hizmetlere yönelik alınan tertip ve tedbirler hakkında ilgililerden bilgi aldı. Vali Yüksel, inceleme ve denetlemeler esnasında, Hükümet Konağı’nda işleri nedeniyle bulunan çok sayıda vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

                     
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, inceleme ve denetlemelerini tamamlayarak geç saatlerde Keçiören’den ayrıldı.


 ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00