VALİ YÜKSEL ANKARA POLİSİ İLE İFTARDA BULUŞTU...

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

13.07.2014 19:05:34 0
VALİ YÜKSEL ANKARA POLİSİ İLE İFTARDA BULUŞTU...

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel,  Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmet binasında verilen iftar yemeğine, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Cengiz Tarım, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile Çevik Kuvvet personeli katıldı.

                     
İftar yemeği sonrasında kısa bir konuşma yapan Vali Yüksel “Mağfireti ve bereketi bol bir gecede Ankara Polisinin iftar sofrasında bulunmaktan ve Ankara Polisi ile birlikte olmaktan büyük bahtiyarlık duyuyorum.” dedi.

                   
Vali Yüksel, iftar sofrasında bulunan genç polis memurları ile yaptığı sohbetlerde “Dünyada yeni değişim ve dönüşümlerin olduğunu, meydana gelen değişim ve dönüşümler sonucunda sokaktaki insanların polisten beklentilerinin de arttığını ve bu nedenle bu durumu en yakından takip etmesi gereken meslek grubunun Polis Teşkilatı olması gerektiğini ve esasen Halkla devlet arasında buluşma ve uzlaşma kurumu olan kolluk hizmetlerinin, dengeli, ölçülü ve orantılı  görev ve sorumluluklarıyla artık bir güvenlik mühendisliği olduğunu” vurguladı.  

                       
Vali Yüksel, “Ankara Polisinin çalışmalarını bu manada çok yakından takip ettiğini, Ankara polisinin iş ve işlemlerinde, vatandaş ile buluşmasında, hizmetlerini halkla yan yana getirmesinde, teknolojiyi kullanmasında, Ankara’yı dirlik ve düzen içinde tutmada, huzur ve güveni sağlamadaki başarılı çalışmalarının her türlü takdirin üzerin olduğunu” belirterek  “Polisin sokakta halkla buluşmada ve de toplum desteğinin en yüksek seviyede sağlanmasında son derece önemli bir buluşma noktası olduğunu ve Ankara Polisinin, asayiş ve güvenlik hizmetlerinin yürütümünde kolluk gücünü, meşruiyetten ayrılmadan, profesyonel anlayış içerisinde ve sorumluluklarının bilincinde olarak yerine getirdiğini” söyledi. 

                        
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, iftardan sonra Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesinde İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve Müdür Yardımcıları ile sohbet etmesine müteakip ayrıldı.



               
               

HABER:ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA

ARTUKLU HABER AJANSI


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00