VALİ TAŞKESEN`DEN , YILIN İLK BEBEĞİNE ALTIN

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen yılın son Gününde Görev başında olmak zorunda olan Görevlileri ve Mardinde yılın İLK dakikasında doğan Bebeği ziyaret ederek altın taktı.

Mardin 1.01.2015 19:12:37 0
VALİ TAŞKESEN`DEN , YILIN İLK BEBEĞİNE ALTIN

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen Yeni yılın son Gününde Görev başında olmak zorunda olan Görevlileri  ve  Mardinde yılın İLK dakikasında doğan   Bebeği  ziyaret ederek altın taktı.

Yılbaşı ziyaretlerine Nusaybin’de bulunan çadır kente ziyaretle başlayan Vali Mustafa Taşkesen, Mürsel 3. Hudut Takım Karakolundaki askerlerin akşam yemeğine katıldı.

Mürsel 3. Hudut Takımını ziyarette kendisini karşılayan Tugay Komutanı Tuğgeneral Celalettin Çoban ile birlikte askerlerin yeni yılını kutlayan Vali Taşkesen asker ile birlikte aynı karavanadan yemek yedi. Akşam yemeği programına Artuklu Kaymakamı Soner Karataşoğlu ile Nusaybin Kaymakamı Abdulhalim Can da katıldı.

Mürsel Karakolu ziyaretinin ardından Akıncı Jandarma Karakolu ve Artuklu İlçe Jandarma Karakolunu ziyaret eden Vali Taşkesen, İl Jandarma Komutanı Alaaddin Karsavuran ve Jandarma personelinin yeni yılını kutladı.

Yenişehir Polis Merkezi Amirliğine de ziyarette bulunan Vali Taşkesen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahin ve Emniyet mensupları tarafından karşılandı. Tüm Emniyet personelinin yeni yılını kutlayan Vali Taşkesen, 112 Acil Komuta merkezi çalışanlarını da ziyaret ederek yeni yılda sağlık çalışanlarına başarılar diledi ve gelen acil çağrılara personelle birlikte cevap verdi.

Daha sonra yeni yıla Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde giren Vali Taşkesen yeni yılın ilk doğan bebeğini ziyaret ederek, 2015 yılının ilk bebeğinin anne ve babasını tebrik etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

HABER:CESUR FALAY-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78