Vali Cengiz,Nikah Şahidi Oldu

Mardin Emniyet Müdürlüğü kadrosunda olup, Valilik Koruma Ekibinde görevli Polis Memuru İbrahim Çiçek ile Öğretmen İrem Aktaş'ın nikah töreni Mardin Muammer Güler Evlendirme Dairesinde kıyılan Nikahta Vali Dr.Ahmet Cengiz,Nikah Şahidi oldu.

Polisiye Haberler 27.06.2013 11:37:48 0
Vali Cengiz,Nikah Şahidi Oldu

Mardin Emniyet Müdürlüğü Polis Memuru  kadrosunda görevli ve  Valilik Koruma Ekibinde  görev yapan  Polis Memuru İbrahim Çiçek ile Öğretmen İrem Aktaş’ın nikah töreni Mardin Muammer Güler Evlendirme Dairesinde kıyıldı.Emniyet Mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği Nikahta Vali Dr.Ahmet Cengiz,Nikah Şahidi oldu.

Mardin Belediyesi Muammer Güler Evlendirme Dairesinde kıyılan Nikahta ,Nikah şahitliğini Vali Dr. Ahmet Cengiz, İl Emniyet Müdürü Derviş Kara ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil Homan`ın yaptığı törene genç çiftin yakınları, arkadaşları, ve basın mensupları katıldı.


Vali Dr. Ahmet Cengiz evli çiftleri tebrik ederek usul olduğu üzere nikah cüzdanını hanımefendiye vererek: "Evlilikler insan yaşamında düzenli ve daha verimli bir ortam sunar. Evlilik sabırla, saygıyla, sevgiyle, sadakat ve empatiyle iyi günde kötü günde mutlu ve saadet dolu geçirilmesi gereken bir müessese. Bu çiftimize de böyle güzelliklerin yaşandığı bir evlilik diliyorum." diye konuştu.


Düzenlenen takı töreni ve genç çiftin kestiği pastanın ardından verilen kokteyl ile tören sona erdi.


ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71