Vali Cengiz,Mazıdağı ve Savur`da İftar da....

Mardin Valisi,Mazıdağı ve Savur ilçelerinde,ilçe Kaymakamlıkları tarafından düzenlenen iftar yemeklerine katıldı.Vali Cengiz Halk ile iç içe olmaya devam ediyor.

Polisiye Haberler 24.07.2013 21:55:13 0
Vali Cengiz,Mazıdağı ve Savur`da İftar da....

Mardin Valisi,Mazıdağı ve Savur ilçelerinde,Kaymakamlıklar tarafından düzenlenen iftar yemeklerine katıldı.Vali Cengiz Halk ile içiçe olmaya devam ediyor.Mardin Valisi Dr.Ahmet Cengiz Ramazan Günlerinde de Halk ile iç içe olmaya özen Göstererek,Mardin`e bağlı Savur ve Mazıdağı ilçelerinde Halkla iftar açmayı tercih etti.

Mazıdağı ve Savur İlçelerinde  ilçe Kaymakamlıkları tarafından ayrı günlerde düzenlenen iftar programlarına Vali Dr. Ahmet Cengiz katılarak vatandaşla bir arada iftar açtı.
Mazıdağı İlçesinde düzenlenen iftar programı öncesi esnafı ziyaret ederek ilçe halkı ile görüşen Vali Dr. Ahmet Cengiz`e Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik eşlik etti.
Savur İlçesindeki iftar programı öncesinde köy, mahalle muhtarları ve çarşı esnafı ile görüşerek vatandaşı dinleyen Vali Dr.Ahmet Cengiz`e Savur Kaymakamı Cengiz Ayhan eşlik etti.
İftar yemeği programlarında birlik, beraberlik ve kardeşliğe vurgu yapan Vali Dr. Ahmet Cengiz “Her şeyin kaynağı sevgidir. Sevgi harcandıkça tükenmeyen, tam aksine artan güzel bir kaynaktır. Sevgimizin saygımızın, kardeşliğimizin teminatı olan bu güzel günler, bu ay inşallah dostlukların pekiştiği, birliğin beraberliğin ve kardeşliğin ilelebet sürmesi konusunda kararlığımızın yenilendiği aylar, günler olacaktır. Ramazan`dan sonra da bu ortamın sürdürülmesi önemlidir" dedi.

Gittiği her vyerde vatandaşlarla iç içe olmayı tercih eden vali Cengiz,,Vatandaşlara yemek dağıtarak,aralarında olmayı ve sorunlarını dinlemeyi,5 Yıldızlı İftar yemek davetlerine tercih ederek,Mardinlilerin gönlünnde yer etmeyi başardı.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10164,79%0,06
  • DOLAR

    32,21% 0,17
  • EURO

    35,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2471,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3965,39% 0,79