Vali Cengiz,Başhekimlerden Güleryüz İstedi

Mardin Valisi Dr.Ahmet Cengiz,Mardin ilinde görev yapan Hastane Başhekimleri ile biraraya Gelerek,Hem hastaların hem de hasta yakınlarının güler yüzle karşılanması bizim için çok çok önemli. Hastalara sizi burada tedavi edebilirim güvenini vermemiz gerek

Polisiye Haberler 26.08.2013 20:02:31 0
Vali Cengiz,Başhekimlerden Güleryüz İstedi

Mardin Valisi Dr.Ahmet Cengiz,Mardin ilinde görev yapan Hastane Başhekimleri ile biraraya Geldiği toplantıda ;``,Hem hastaların hem de hasta yakınlarının güler yüzle karşılanması bizim için çok çok önemli. Hastalara sizi burada tedavi edebilirim güvenini vermemiz gerekir.``Dedi.

 

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz beraberinde Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna ile, İl genelinde bulunan devlet hastanelerinin başhekimleri ve yöneticileriyle, Mardin Kadın Doğum ve Çocuk

Hastalıkları Hastanesi toplantı salonunda bir araya geldi.

Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin girişinde yazılan “Hastanemiz; zorlaştırmayan, kolaylaştıran, hoşgörü ve sevgiye dayanan, güler yüzlü ve sabırlı modern sağlık hizmeti taahhüt eder.” tabelayı okuyunca,”bu taahhüdün takipçisi olacağım. İldeki bütün hastaneler ve sağlık kuruluşları için bu söz geçerlidir.” Dedi.

Daha sonra, başhekimlerle toplantı salonunda yapılan toplantıya katılan Vali Dr. Ahmet Cengiz “Mardin’e geldiğim ilk gün sağlık tesislerimizi ziyaret ettim çünkü hastane demek yaşam demek bunun hassasiyetini bilerek hareket etmeliyiz. Hem hastaların hem de hasta yakınlarının güler yüzle karşılanması bizim için çok çok önemli. Hastalara sizi burada tedavi edebilirim güvenini vermemiz gerekir. Tüm kamu kuruluşlarında kuyrukların sıfıra indirilmesini de çok önemsiyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ezberi bozacağız yenilikler getireceğiz. Sevgiden, güler yüzden, uyumdan taviz vermeden çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Vatandaşlarımıza hizmet etmek içimizde bir sevda olmalıdır. Başarının formülü bana göre 5s-3d-1e’dir. Buradaki 5s (sevgi, saygı, sempati, sabır ve sadakat), 3d (disiplin, danışma ve dayanışma), 1e (empati). Bunu uygulayabilirsek hem işimizde hem de özel hayatımızda başarılı oluruz diye düşünüyorum. En yüce makam insanlık makamıdır, sizlerde bire bir bu yüce makama hizmet vermektesiniz. Şu an bulunduğumuz makamlar bizim için beddua makamı değil dua makamı olmalıdır.” Dedi.

Toplantıya Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Cihan Nişancı, yeni bir uygulama başlattıklarını belirterek bundan sonra her sağlık biriminde ayın başarılı personeli seçileceğini ve plaket ile taltif edileceğini söyledi.

Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde ayın başarılı personeli olarak seçilen radyoloji teknikeri Kahraman Kurutkan’a Vali Dr. Ahmet Cengiz plaket verdi.


ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04