VALİ YAMAN YEŞİLLİ İLÇESİNDE DÜZENLENEN POLİS MORAL GECESİNDE HALAY ÇEKTİ

Yeşlilli Belediyesinin düzenlemiş olduğu, Polis Moral gecesine ilgi yoğun oldu.Muhteşem geçen geceye katılan Mardin valisi Mustafa Yaman,Halay çekti.

12.04.2017 18:41:10 0
VALİ YAMAN YEŞİLLİ İLÇESİNDE DÜZENLENEN POLİS MORAL GECESİNDE HALAY ÇEKTİ

Yeşlilli Belediyesinin düzenlemiş olduğu, Polis Moral gecesine ilgi yoğun oldu.Muhteşem geçen geceye katılan Mardin valisi Mustafa Yaman,Halay çekti.

 

Yeşilli ilçesinde  düzenlenen geceye Mardin Valisi  ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa YAMAN ve Vali Yardımcıları,Ak Parti  Mardin Milletvekili Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI, 22. Dönem Milletvekili  Süleyman BÖLÜNMEZ, İlçe Kaymakamı . Ömer BİLGİN, İl jandarma Alay Komutanı  A. Zafer İZCAN,Mardin  İl Emniyet Müdürü  Hasan ONAR ve Emniyet Müdür yrd, Mardin Büyük şehir Belediyesi Genel Sekreteri, Genel Sekreter yrd. Artuklu Kaymakamı Ömer Şakir Öztürk,, İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Sarı,, İl ve İlçe  üst düzey Protokol mensupları  ile Polis teşkilatı mensupları ile  ailelerinin katıldığı Moral gecesi katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

 

  Organizasyona   ev sahipliği yapan Yeşilli Belediye  Başkanı . Hayrettin DEMİR gecede yaptığı konuşmasında, Polis ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olduğunu belirterek Polis her şeyi hak ediyor biz polisimizi ve askerimizi seviyoruz. Bu nedenle gecemize katılan değerli polislerimize valimize ve değerli katılımcılarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.Bu geceye katılıp bizi onurlandırdıkları için ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Daha nice yıllara birlik ve beraberlik kardeşlik ruhu ile bu gecede polis teşkilatımızın 172. yılı kutlar, nice sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.''Dedi.

 

Başkan Hayrettin Demir'in konuşmasının ardından Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar,, Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa YAMAN ve Mardin   Milletvekili Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI   Yaptıkları konuşmalarda Polisimizin yanında olduğunu birlik ve beraberliğin vurgusunu yaptı. Polis Teşkilatıının  bayramını kutlarken birlik, beraberlik ve kardeşliğimizden bahsederek her zaman ve her yerde polisimizin ve askerimizin yanında olduğunu ifade  ettiler. 

 

Konuşmaların ardından ise  salonda çalınan canlı Müzik ile birlikte podyuma çıkan   Polis ve Eşleri Halay çekerek gecenin tadını çıkardılar.

Mardin Valisi Mustafa Yaman da Halay çeken Polislere eşlik ederek,misafirlerden alkış aldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/YEŞİLLİ


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04