VALİ VE KAYMAKAM YEŞİLLİ`DE DEMOKRASİ NÖBETİNDEKİ HALK`A ÇORBA DAĞITTI

Fetullahçı Terör Örgütü`nün (FETÖ) darbe girişimine karşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın çağrısıyla ilk günden bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar Mardin`in Yeşilli ilçesinde de demokrasi nöbetini sürdürüyor..Yeşilli ilçesini ziyaret

20.07.2016 13:47:13 0
VALİ VE KAYMAKAM YEŞİLLİ`DE DEMOKRASİ NÖBETİNDEKİ HALK`A ÇORBA DAĞITTI

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla ilk günden bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar  Mardin'in Yeşilli ilçesinde de   demokrasi nöbetini sürdürüyor..Yeşilli ilçesini ziyaret eden Mardin Valisi Mustafa Yamn ve Yeşilli ilçe Kaymakamı  Elif Canan TUNCER ERSÖZ vatandaşlara kendi elleri ile Çorba ikram ettiler.

Mardin'in Yeşilli ilçesinde Yeşilli Belediyesi tarafından Demokrasi Nöbeti tutan vartandaşlara ikram edilmek üzere Kazanlarla Çorba hazırlatan  Belediye Başkanı Hayrettin Demir Demokrasi Nöbetinin 5.Gününde Yeşilli ilçesinde Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlara çorba ikram etmeye devam ediyor.

Yeşillili vatandaşlara sürpriz yapan Mardin Valisi Mustaf Yaman ile  Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça  ,Demokrasi Nöbetine katılan Yeşillili vatandaşları ziyaret ederek burada vatandaşlara kendi elleri ile   sıcak çorba ve ekmek ikram ettiler.Yeşilli Kaymakamı Elif Canan TUNCER ERSÖZ ,Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir'in de çorba dağıttığı yeşillili vatandaşlar,,;'Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan “nöbet bitmiştir” sözünü işitmediğimiz sürece, her gün demokrasi nöbetimize devam edeceğiz''Dediler.

Yeşilli  Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, tekbirler ve slogan eşliğinde askeri darbe girişimini protesto etti.
Belediye Başkanı Haurettin Demir de , demokrasi nöbetlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın herkes evine dönebilir açıklamasını yapana kadar sürdüreceklerini söyledi. 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/YEŞİLLİ

20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07