Vali Tevfik Başakar Öğrencileri Fotoğraf Sergisinde

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen ??18 Mart Çanakkale?? isimli fotoğraf sergisini Bartın ?ın seçkin ve köklü okulları arasında gösterilen Vali Tevfik Başakar İlkokulu ?nun öğrencileri de ziyaret ettiler.

Polisiye Haberler 23.03.2016 21:38:52 0
Vali Tevfik Başakar Öğrencileri Fotoğraf Sergisinde

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen ‘’18 Mart Çanakkale’’ isimli fotoğraf sergisini Bartın ‘ın seçkin ve köklü okulları arasında gösterilen Vali Tevfik Başakar 

İlkokulu ‘nun öğrencileri de ziyaret ettiler.

Bilindiği gibi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü ‘nde  ülke genelinde olduğu gibi Bartın ilinde de birbirinden anlamlı etkinlikler gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen etkinliklerden birisi de Bartın İlinde Emniyet Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen ‘’18 Mart Çanakkale’’ isimli fotoğraf sergisiydi. Bartın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü hizmet binasında düzenlenen 18 Mart Çanakkale isimli fotoğraf sergisi fotoğraf sanatçısı aynı zamanda da 4. Sınıf Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ‘ın fotoğraflarından oluşuyor.

18 Mart Çanakkale isimli  serginin açılışını Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu,  CHP Bartın Millet Vekili M. Rıza Yalçınkaya, Garnizon Komutanı Mehmet Erdemir, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu birlikte yaparlarken, serginin açılışını yapan Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu ‘na günün hatırası olarak Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu tarafından  Çanakkale ‘de çekilmiş bir Türk Bayrağı fotoğrafı takdim edilmişti.

Çanakkale ‘de bulunan şehitliklerin yanı sıra değişik mekan ve zamanlarda çekilen Türk Bayraklarına ait fotoğrafların bulunduğu sergiyi ilk gün yaklaşık 500 kişi ziyaret ederlerken, serginin ikinci gününde   de ziyaretler devam etti. Sergiyi ziyaret edenler arasına Bartın ‘ın seçkin ve köklü okulları arasında gösterilen Vali Tevfik Başakar   İlkokulu ‘nun öğrencileri de girerken kendilerine özel olarak hazırlanmış kitap ayıraçları, magnet diye tabir edilen  buzdolabı süsleri hediye edildi.

18 Mart Çanakkale isimli sergiyi dileyen vatandaşlar günün istedikleri saatinde gezebilecekleri öğrenildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00