VALİ MUSTAFA YAMAN ÖĞRENCİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Mardin Valisi Mustafa Yaman ve Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri okul pansiyonlarını ziyaret ederek öğrencilerle iftarda bir araya geldiler.

Mardin 10.05.2019 11:55:05 0
VALİ MUSTAFA YAMAN ÖĞRENCİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Mardin Valisi Mustafa Yaman ve Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri   okul pansiyonlarını ziyaret ederek öğrencilerle iftarda bir araya geldi.

 

 İlim Yayma Cemiyeti Selahaddin-i Eyyubi Erkek Öğrenci Yurdu'nda gerçekleşen iftar programına Mardin  Vali Mustafa YAMAN ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI katıldı. Öğrenci ve öğretmenlerle iftar yemeğinde buluşan Vali Mustafa YAMAN ve Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI öğrencilerle yakından ilgilenip bir süre sohbet ettiler.

 

  Ayrıca Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin AKDAĞ ve Maarif Müfettişi Süleyman AKIN Kızıltepe Şehit Şeyhmus Demir Kız AİHL Pansiyonu, Şube Müdürleri  Abdurrahim KUSEN, Orhan BARCA ve Mahsum GÖNEN Artuklu Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonu, Şube Müdürleri Hikmetullah SOYSAL ve Mehmet Ata AYAZ Artuklu Sultan Abdulhamit Han İHO Pansiyonu, Müdür Yardımcıları  Murat DOĞAN, Selahattin GÜNENÇ ve Şube Müdürü Şahin SERT Kızıltepe Ayşen Özyeğin Kız Öğrenci Yurdu ve Şube Müdürleri Muzaffer MAVİGÖK ve Tekin ORUÇ Artuklu Said Nursi AİHL Pansiyonu?nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle iftarda bir araya geldiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04