VALİ KOÇAK`TAN MARDİN BASININA İFTAR YEMEĞİ

Mardin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler müdürlüğünün düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde Mardin?de aktif olarak çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanları ve Cemiyet Üyeleri ile bir araya geldi.

Mardin 30.06.2015 15:46:20 0
VALİ KOÇAK`TAN MARDİN BASININA İFTAR YEMEĞİ

Mardin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler müdürlüğünün düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde Mardin’de aktif olarak çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanları ve Cemiyet Üyeleri ile bir araya geldi.

Vali Ömer Faruk Koçak Mardin merkez ve ilçelerinde görev yapan basın mensupları ile iftarda buluştu.

     Mardin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler müdürlüğünün düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde Mardin’de aktif olarak çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanları ve Cemiyet Üyeleri ile bir araya gelen Vali Koçak’a Vali Yardımcısı Bahattin Çelik, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan ve İl Jandarma Alay Komutanı Alaaddin Karsavuran’da eşlik etti.

     İftar sonrası yapılan sohbette basın mensuplarının Mardin Kalesi ile ilgili sorusuna; ‘’ Farklı ödenekler yapılarak Mardin Kalesi´ndeki mevcut eserler restore edilecek. Mardinli vatandaşlarımız her fırsatta kalenin turizme açılmasını dile getiriyor bizde bunu istiyoruz fakat bu bir günde olacak iş değil. İmkanlar dahilinde çalışmalarımızı sürdüyüroz.’’ diyerek cevap Vali Koçak Suriye’den gelebilecek göç dalgaları hakkında ki soruya ise “Suriye´den yapılan göçlere karşı tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Her türlü göç dalgasına karşı hazırız. En kötü senaryoyla karşı karşıya kalırsak bile inşallah bir sıkıntı ile karşılaşmayacağız." dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19